Články mládež

Tradiční turnaj se stal bitevním polem odvahy

pátek 19. dubna. 2024 | Jana Zipserová
V prvních dvou dnech letošního ročníku McDonald´s Cupu, oblíbeného fotbalového turnaje pro první stupeň základních škol, se děti musely vyrovnat s nepříznivým počasím, které však nedokázalo zastavit jejich odhodlání a vášeň pro sport. I přes výzvy, které přinesly krušné podmínky, zápasily statečně a předvedly nám ty nejlepší výkony.

McDonald´s Cup 25. ročník

Úterý přineslo chladivé počasí, ale také napínavé zápasy. Děti ze 1. - 3. tříd se srazily na fotbalovém hřišti, a i přes vlezlou zimu a studený vítr předvedly fantastické výkony. Na stupních vítězů se nakonec usadily týmy, které svými dovednostmi a vytrvalostí ovládly hru. Na prvním místě se ocitla Základní škola Slezská, následovaná Základní školou Oldřichovice a třetí příčku obsadila Základní škola Koperníkova.

Středa, druhý den turnaje, nepřinesla úlevu od nepříznivého počasí. Mráz a déšť ztížily podmínky ještě více, ale žáci 4. - 5. tříd se nevzdali a vstoupili na hřiště s rozhodnutím bojovat a překonat veškeré překážky. Ve velkém stylu předvedli své dovednosti a vytvořili nezapomenutelné zážitky pro všechny přítomné.

V této kategorii si nejvíce poradila Základní škola Dany a Emila Zátopkových, která si odnesla zlatou medaili za skvělé výkony. Na druhém místě se umístila Základní škola Slezská a na třetím pozici se objevila Polská Základní škola Gustawa Przeczka (PZŠ Nádražní).

McDonald´s Cup 25. ročník tak nejen potvrdil svou tradici jakožto vrcholný sportovní událost pro mladé fotbalové naděje, ale také ukázal, že odhodlání a vášeň pro sport dokážou překonat i ty nejtěžší překážky. Gratulujeme všem účastníkům za jejich statečnost a mnoho zdaru v dalším postupovém kole!

Výsledky kategorie A, 1. - 3. třídy

Výsledky kategorie A, 4. - 5. třídy


Aktuálně

Aktuality

26. kolo MSFL

Výsledky 26. kola MSFL: Karviná "B" - Znojmo 5:1, Hlučín - Zlínsko 3:3, Hodonín - Uherský Brod 2:0, Rosice - Bohunice 2:2, Frýdek-Místek - Ostrava "B" 0:1, Zlín "B" - Brno 2:1, Uničov - Blansko 1:2, Slovácko "B" - Hranice 2:1.

1. 5. 2024, 21:39

25. kolo MSFL

Uničov - Zlínsko 5:0, Hodonín - Rosice 0:1, Frýdlant - Hlučín 1:4, Frýdek-Místek - Zlín "B" 1:0, Uherský Brod - Hranice 6:0, Ostrava "B" - Bohunice 3:0, Karviná "B" - Slovácko "B" 1:2, Znojmo - Blansko 1:1.

1. 5. 2024, 21:36