Aktuální zprávy

Na ligový fotbal s fanoušky. Musí mít test a respirátor.

pondělí 03. května. 2021 | Redakce
Na základě nového rozhodnutí Ministerstva zdravotnictví bude od 1. května umožněn vstup alespoň části fanoušků na fotbalové stadiony prvoligových a druholigových klubů. Po dlouhé době bude do hlediště umožněn vstup nejen partnerům klubu, ale i permanentkářům.

Dle dohody LFA s Ministerstvem zdravotnictví může klub zaplnit stadion z 10% celkové kapacity. Do celkového počtu osob na tribunách omezeného hodnotou 10 % z celkové kapacity každého stadionu, se kromě diváků budou počítat i členové pořadatelské služby, zástupci médií a další osoby zajišťující organizaci utkání.

PODMÍNKY PRO VSTUP 22.KOLA F:NL FK FOTBAL TŘINEC: FK ÚSTÍ NAD LABEM (5.5.2021 od 17:00hodin):

  • Každá osoba (VIP NEBO DRŽITELÉ PERMANENTNÍ VSTUPENKY) na stadionu včetně fanoušků musí po celou dobu používat respirátor nebo obdobný ochranný prostředek úst a nosu.
  • Při vstupu na utkání vyplnit vstupní formulář, podstoupit měření teploty a současně se prokázat:
  • negativním výsledkem PCR či antigenního testu (ne starším než 48 hodin)- ověřen laboratoří, potvrzením o prodělaném onemocnění COVID-19 v posledních 90 dnech nebo certifikátem o dokončeném očkování.
  • Klub musí kromě dalších povinností především zajistit rozsazení příznivců s bezpečnými rozestupy vždy ob jednu řadu tak, aby že mezi jednotlivými usazenými osobami byl rozestup minimálně jednoho sedadla.

UPOZORNĚNÍ!

KAPACITA STADIONU JE ZNAČNĚ OMEZENA PROTO PO VYČERPÁNÍ LIMITU BUDE VSTUP OSOB BOHUŽEL UKONČEN.

Vzhledem k omezenému počtu diváků si můžete své místo rezervovat na adrese: fotbal.trinec@seznam.cz




Aktuálně

Aktuality

20. kolo MSFL

Výsledky 20. kola MSFL: Rosice - Uh. Brod 4:0, Brno - Hranice 0:3, Slovácko "B" - Ostrava "B" 1:1, Hlučín - Blansko 1:4, Hodonín - Frýdek-Místek 1:1, Zlínsko - Bohunice 0:1, Zlín "B" - Znojmo 1:0, Karviná "B" - Frýdlant 2:1.

24. 3. 2024, 20:58

Mieszek pokračuje v Řepištích

Mladý stoper Matěj Mieszek bude také v jarní části letošní sezony nastupovat za divizní Řepiště. Zamířil tam na hotování.

21. 3. 2024, 13:29