Aktuální zprávy

Permanentky v prodeji od pátku 23. července 2021

pátek 16. července. 2021 | Redakce
S blížícím se startem druhé nejvyšší soutěže přinášíme informaci o možnosti zakoupení permanentních vstupenek. Jubilejní permanentky bude možno zakoupit před prvním domácím zápasem s FK ÚSTÍ NAD LABEM, a to od pátku 23.7.2021, od 15hodin (prodej- první patro budovy FK fotbal Třinec) a taktéž před samotným zápasem.

Zatímco v ostatních klubech F:NL vstupenky a permanentky po několika letech částečně podražily, náš klub se rozhodl, k 100letému výročí třineckého fotbalu, nabízet jubilejní permanentku za symbolickou cenu 100 Kč na celou sezonu 2021/2022. Jednorázové vstupenky budou prodávány v době zápasu za jednotnou cenu 120 korun. Dítě do 10let a osoby ZTP a ZTP/P mají vstup zdarma. Pro bezbariérový vstup nás prosím kontaktujte na e-mailové adrese irena.hutkova@fotbaltrinec.cz.

Nově budou všechny permanentky plastové a každá bude mít svůj EAN kód. Ptáte se proč?

S našim dlouhodobým partnerem NEJ.CZ jsme pro naše věrné fanoušky připravili spoustu narozeninových překvapení, které budeme postupně představovat. Jedním z nich je možnost účastnit se losování o krásné ceny. Jako hlavní cenu můžete vyhrát ULTRA HD televizi, kterou věnovala společnost NEJ.CZ. A co musíte splnit?

PODMÍNKY PRO ZAŘAZENÍ DO SLOSOVÁNÍ O HLAVNÍ CENU:

  • Zakoupení jubilejní permanentky pro sezonu 2021/2022
  • Účast min. na pěti domácích zápasech podzimní části F:NL

Losování výher proběhne 6.11.2021 během posledního domácího zápasu F:NL

Věříme, že opět naše účast v druhé nejvyšší fotbalové soutěži přiláká i nové diváky, naše mladé talenty a příznivce fotbalu. Na rozdíl od minulé sezóny nejsou pro jednotlivé zápasy vydávána zvláštní pravidla a organizace utkání včetně stanovení maximálního počtu diváků na fotbalových stadionech a dalších podmínek jejich účasti se budou řídit všeobecně platnými Mimořádnými opatřeními Ministerstva zdravotnictví.

Všichni diváci musí po dobu pobytu na stadionu mít nasazený respirátor a před vstupem se budou prokazovat dokladem o bezinfekčnosti, kterým může být PCR test ne starší než 7 dní, antigenní test ne starší než 72 hodin, doklad o prodělání nemoci COVID-19 v období předchozích 180 dní či certifikát o dokončení očkování nejméně před 14 dny. Pro očkované osoby doporučujeme aplikaci Tečka a čTečka ve vašich mobilních zařízeních. Urychlí to kontrolu při vstupu na stadion.

Prosíme všechny naše fanoušky o trpělivost a žádáme, aby se na stadion dostavili v dostatečném předstihu. Budeme se těšit.

Aktuálně

Aktuality

Orság a Cienciala v sestavě ko

Do sestavy 23. kola MSFL portálu fotbalunas.cz dostala dvojice třineckých fotbalistů - stoper Samuel Orság a levý obránce Lukáš Cienciala.

16. 4. 2024, 10:30

23. kolo MSFL

Výsledky 23 kola MSFL: Uherský Brod - Start Brno 1:1, Ostrava "B" - Hlučín 3:0, Znojmo - Bohunice 4:0, Karviná "B" - Zlínsko 0:1, Hodonín - Uničov 2:1, Frýdek-Místek - Slovácko "B" 2:0, Blansko - Hranice 2:1, Frýdlant - Rosice 2:0.

16. 4. 2024, 10:28