Preview k zápasu

Třinečtí fotbalisté vyzvou v sobotu Jihlavu

čtvrtek 16. září. 2021 | Redakce
Fotbalisté Vysočiny Jihlava budou dalším soupeřem Třince. Sobotní utkání na Hřišti Rudolfa Labaje, v němž se domácí pokusí prolomit šňůru porážek ze vzájemných zápasů, má výkop v 10.15 hodin.

Vysočina Jihlava, sobotní soupeř Třince, vstoupila do nové sezony dvěma vítězstvími a jednou remízou. Po třech kolech měla sedm bodů.

V dalších čtyřech duelech se už mužstvu trenéra Jana Kameníka tolik nedařilo, vyhrálo jen jednou a kleslo na devátou příčku tabulky.

Naproti tomu fotbalisté Třince opět nezachytili vstup do nové sezony, po třech nezdarech zvítězili až na čtvrtý pokus.

Poté ovšem následovaly další tři prohry, které třinecké fotbalisty připevnily ke dnu druholigové tabulky. Zvrat prozatím nenastal ani s příchodem nové trenérské dvojice.

Proti klukům nemůžeme říct špatného slova, ale bohužel, výsledky jsou takové, jaké jsou. Kdybychom v utkáních předváděli to stejné, co v tréninku, tak nejsme tam, kde jsme. Kluci to v sobě mají, jen musejí tu kvalitu přenést do utkání a přetavit ji ve výsledky, potažmo body. Pevně věříme, že se to brzy povede, že to bude už teď s Jihlavou,“ řekl třinecký asistent trenéra Zdeněk Cieslar.

Na loňský domácí zápas s Jihlavou hráči Třince nevzpomínají rádi. Padli 0:5, po utkání se poroučel trenér Svatopluk Habanec. V jarní odvetě pak Třinečtí pod velením Františka Straky na Vysočině prohráli 0:1.

Jihlavě se více dařilo rovněž před dvěma lety. Z Třince si odvezla vítězství 1:0, které potvrdila domácím triumfem v poměru 2:0. Ani pohled do sezony 2018 – 2019 není pro příznivce červenobílých radostný. Obě utkání Třinečtí prohráli v poměru 1:2. Skončí v sobotu špatné série Třineckých?

Aktuálně

Aktuality

Orság a Cienciala v sestavě ko

Do sestavy 23. kola MSFL portálu fotbalunas.cz dostala dvojice třineckých fotbalistů - stoper Samuel Orság a levý obránce Lukáš Cienciala.

16. 4. 2024, 10:30

23. kolo MSFL

Výsledky 23 kola MSFL: Uherský Brod - Start Brno 1:1, Ostrava "B" - Hlučín 3:0, Znojmo - Bohunice 4:0, Karviná "B" - Zlínsko 0:1, Hodonín - Uničov 2:1, Frýdek-Místek - Slovácko "B" 2:0, Blansko - Hranice 2:1, Frýdlant - Rosice 2:0.

16. 4. 2024, 10:28