Články mládež

Kryštof Horniak zazářil!!!

pátek 15. října. 2021 | Jana Zipserová
Česká reprezentace sehrála v Třinci dvě utkání a v obou případech zvítězila nad nelehkým protivníkem, kterým byl reprezentační tým Slovenska v kategorii U15. Třinecký talent Kryštof Horniak se zasloužil o výhru českého týmu.

Hned v prvním utkání nastoupil Kryštof Horniak s číslem deset jako středopolař a posléze také jako krajní obránce. Na obou postech předvedl výborný výkon.

První branka, která padla do slovenské brány šla na triko právě třineckého odchovance Kryštofa Horniaka. Ten po neohroženém průniku do šestnáctky, byl soupeřem sražen k zemi a sudí tak nekompromisně hvizdem píšťalky signalizoval faul a následoval pokutový kop. Ten suverénně proměnil Kryštofův spoluhráč a Češi slavili zásluhou třineckého hráče první gól.

(nedovolený zákrok slovenského obránce na Kryštofa Horniaka vedl k pokutovému kopu a k otevření skóre 1:0)

Horniak na postu záložníka byl také u zrodu další akce, která vedla k brance číslo dvě. Celkový výkon po čas utkání byl ze strany nejen Kryštofa Horniaka, ale celé české reprezentace, fantastický. Kryštof potvrdil správnou volbu trenéra Karla Havlíčka, že do tohoto týmu právem patří.

Velká gratulace za celý klub FK Třinec!

Aktuálně

Aktuality

20. kolo MSFL

Výsledky 20. kola MSFL: Rosice - Uh. Brod 4:0, Brno - Hranice 0:3, Slovácko "B" - Ostrava "B" 1:1, Hlučín - Blansko 1:4, Hodonín - Frýdek-Místek 1:1, Zlínsko - Bohunice 0:1, Zlín "B" - Znojmo 1:0, Karviná "B" - Frýdlant 2:1.

24. 3. 2024, 20:58

Mieszek pokračuje v Řepištích

Mladý stoper Matěj Mieszek bude také v jarní části letošní sezony nastupovat za divizní Řepiště. Zamířil tam na hotování.

21. 3. 2024, 13:29