Rozhovory

Góly dávám moc rád, nezastírá Erik Puchel

čtvrtek 20. ledna. 2022 | Redakce
Pod úvodními dvěma góly v duelu s Frýdkem-Místkem, které skončilo výhrou Třince 4:0, se podepsal Erik Puchel. Levonohý záložník, který tentokrát nastoupil nezvykle na hrotu, měl hattrick doslova na dosah.

Užili jste si premiérové utkání zimní přípravy?

Začít přípravu čtyřgólovým vítězstvím je vždy super, takže moje pocity jsou kladné.

Třetiligového soupeře jste do mnoha příležitostí nepustili.

Vzadu jsme sice měli mladé kluky, ale vedle nich hráli starší hráči, kteří druhou ligu hrají už dlouho. Dorostence ukočírovali, utkání jsme odehráli v naprosté pohodě.

V prvním poločase jsi dostal Třinec do dvoubrankového vedení.

Za dva góly jsem moc rád. Hlavní je pro nás vítězství, přesto doufám, že nám to tam bude padat pořád. Hlavně, abychom se trefovali ve druhé lize, ať se co nejdříve dostaneme nahoru.

Tohle byla tvoje první zkušenost s postem útočníka?

V útoku jsem už hrával kdysi v dorostu, v mužském fotbale ještě ne. Ale nevadí mi to, směrem dopředu můžu hrát cokoliv. Góly dávám rád, takže post útočníka mi vůbec nevadí.

Ve druhém poločase jsi vyslal na bránu další dvě nebezpečné střely, vybojoval jsi i pokutový kop. Proč jsi jeho exekuci přenechal spoluhráči?

Penaltu jsem mohl kopat, ale domluvili jsme se s klukama, že ji necháme Denisovi. Denis tady z námi půl roku nebyl, se vrátil z hostování, tak jsem mu to nechal, ať si dá gól taky a dostane se do pohody.

Dočkáš se od něj nějaké odměny za svou velkorysost?

V šatně se určitě nějak domluvíme.

Aktuálně

Aktuality

20. kolo MSFL

Výsledky 20. kola MSFL: Rosice - Uh. Brod 4:0, Brno - Hranice 0:3, Slovácko "B" - Ostrava "B" 1:1, Hlučín - Blansko 1:4, Hodonín - Frýdek-Místek 1:1, Zlínsko - Bohunice 0:1, Zlín "B" - Znojmo 1:0, Karviná "B" - Frýdlant 2:1.

24. 3. 2024, 20:58

Mieszek pokračuje v Řepištích

Mladý stoper Matěj Mieszek bude také v jarní části letošní sezony nastupovat za divizní Řepiště. Zamířil tam na hotování.

21. 3. 2024, 13:29