Ohlasy po zápase

Bod se Spartou je dobrý, řekl Václav Juřena

neděle 24. dubna. 2022 | Redakce
Jednu ze čtyř letošních branek vsítil útočník Václav Juřena proti rezervě pražské Sparty. Jeho tým uhrál s favoritem remízu 2:2.

V páté minutě jsi potěšil příznivce vedoucí brankou. Jak vypadala z tvého pohledu?

Javor (Javůrek) se podíval a dal to dobře po zemi do otevřené obrany mezi obránce a gólmana. Stihl jsem tam strčit nohu, trefil jsem to šajtlí a míč skončil v bráně.

Zatímco s Varnsdorfem a Žižkovem jste po remíze body ztratili, s béčkem Sparty jste bod získali?

Hlavní je, že jsme neprohráli. V naší situaci je každý bod dobrý. Doma bychom měli brát tři body, ale pořád je to Sparta, druhý tým tabulky. V naší situaci je remíza s druhým týmem dobrá.

O výsledku předchozích utkání rozhodl druhý poločas. Tentokrát se všechno podstatné událo už do přestávky...

Hned na začátku jsme dali gól a dostali jsme se na koně. Pak jsme dostali náhodný gól z rohu a po našem rohovém kopu, kdy jsme byli nedůrazní a nedokázali přerušit akci na polovině hřiště, se dostala na koně Sparta. Do konce poločasu jsme vyrovnali, což bylo velmi důležité. Začínalo se od začátku.

Ve druhém poločase vás Sparta nepustila k vaší hře?

Ve druhém poločase nám už možná docházely síly. Zápasy jdou rychle za sebou. Stáhli jsme se a už to nebylo takové, jaké v prvním poločase.

Neprohráli jste pětkrát za sebou, na jaře jste odešli ze hřiště poražení jen dvakrát. Je to údaj, o který se budete chtít ve zbývajících zápasech opřít?

Máme to všechno ve svých rukou. Body sbíráme doma i venku, což je v naší situaci hrozně důležité. Teď jedeme do Brna, pokusíme se tam neprohrát.

Aktuálně

Aktuality

Orság a Cienciala v sestavě ko

Do sestavy 23. kola MSFL portálu fotbalunas.cz dostala dvojice třineckých fotbalistů - stoper Samuel Orság a levý obránce Lukáš Cienciala.

16. 4. 2024, 10:30

23. kolo MSFL

Výsledky 23 kola MSFL: Uherský Brod - Start Brno 1:1, Ostrava "B" - Hlučín 3:0, Znojmo - Bohunice 4:0, Karviná "B" - Zlínsko 0:1, Hodonín - Uničov 2:1, Frýdek-Místek - Slovácko "B" 2:0, Blansko - Hranice 2:1, Frýdlant - Rosice 2:0.

16. 4. 2024, 10:28