Rozhovory

Těžký soupeř, ocenil kvalitu Sparty Hasalík

pondělí 25. dubna. 2022 | Redakce
Béčko Sparty Praha, které je předním celkem druhé nejvyšší soutěže, si z Třince odvezlo pouze bod. Nemalou zásluhu na tom měl brankář Třince Lukáš Hasalík, který svůj tým podržel několika povedenými zákroky.

Souhlasíš s tím, že zatímco s Varnsdorfem a Žižkovem jste dva body ztratili, proti Spartě jste jeden získali?

S ohledem na druhý poločas jednoznačně. Sparta má svou kvalitu, je druhá v tabulce, má řadu mladých kvalitních hráčů. Byl to těžký soupeř. V naší situaci se počítá každý bod.

Remízu mu vystřelil Matěj Kozák. Byl jsi při jeho zakončení bez šance?

Po rohovém kopu jsem vůbec nic neviděl. Jenom jsem stál a hledal míč. Ve druhém případě prošel přes celé hřiště. Trefil to výborně, ale já jsem možná neměl správné postavení. Možná, že kdybych stál blíže k přední tyči, tak bych to chytil.

Ve druhém poločase jsi předvedl několik báječných zákroků…

Bezprostředně po zápase jsem si je přesně nevybavil, ale vím, že mě párkrát trefili. Jednou to byl balon za obranu, podruhé jsem se přesouval k zadní tyči a nastřelili mě do stehna. Pro jistotu jsem vyrazil i hlavičku, která šla buď do brány, nebo do tyče.

Aktuálně

Aktuality

24. kolo MSFL

Výsledky 24. kola MSFL: Uničov - Karviná "B" 2:1, Hranice - Znojmo 1:2, Bohunice - Uherský Brod 0:1, Rosice - Frýdek-Místek 0:0, Brno - Ostrava "B" 0:2, Zlínsko - Blansko 2:1, Zlín "B" - Frýdlant 3:2, Slovácko "B" - Hodonín 1:1.

23. 4. 2024, 11:10

23. kolo MSFL

Výsledky 23 kola MSFL: Uherský Brod - Start Brno 1:1, Ostrava "B" - Hlučín 3:0, Znojmo - Bohunice 4:0, Karviná "B" - Zlínsko 0:1, Hodonín - Uničov 2:1, Frýdek-Místek - Slovácko "B" 2:0, Blansko - Hranice 2:1, Frýdlant - Rosice 2:0.

16. 4. 2024, 10:28