Aktuální zprávy

Fotbalisté zakončili sezonu ve Vitality

čtvrtek 19. května. 2022 | Redakce
Areál Vitality Slezsko ve Vendryni byl posledním sportovištěm, na kterém trénovali třinečtí fotbalisté. Dnes jim začala dovolená, do společné přípravy naskočí 13. června.

Kopačky včera vyměnili svěřenci trenérů Martina Zbončáka a Zdeňka Cieslara za tenisové a badmintonové rakety. Fotbalový míč nahradil míč na plážový volejbal. Třinečtí fotbalisté mezi sebou svedli několik dramatických dvouher i čtyřher v tenise a badmintonu. Dvě družstva si to proti sobě rozdala také v plážovém volejbale.

Kapitán Jakub Habusta sledoval počínání svých spoluhráčů pouze jako divák. Může za to zranění, které si přivodil v duelu s Příbramí.

„Pro kluky to bylo takové příjemné zpestření sezony ve formě aktivního odpočinku. Sejdeme se 13. června na začátku přípravy. Předtím budeme trénovat individuálně, abychom byli dobře připraveni,“ řekl zkušený záložník.

Raketu naopak vzal do ruky nejvytíženější fotbalista. Tomáš Omasta jako jediný odehrál všech 30 utkání, navíc v každém vyběhl v základní sestavě. „Nejvíce mě baví badminton. Hrozně dlouho jsem ho už nehrál. A bylo to znát,“ řekl krajní záložník, který se řadí mezi služebně nejstarší hráče.

„Jsem spokojený, vyhrál jsem ve všech sportech. Škoda jen, že mi tak dobře nejde fotbal,“ pousmál se dobře naladěný obránce Matěj Hýbl.

Aktuálně

Aktuality

24. kolo MSFL

Výsledky 24. kola MSFL: Uničov - Karviná "B" 2:1, Hranice - Znojmo 1:2, Bohunice - Uherský Brod 0:1, Rosice - Frýdek-Místek 0:0, Brno - Ostrava "B" 0:2, Zlínsko - Blansko 2:1, Zlín "B" - Frýdlant 3:2, Slovácko "B" - Hodonín 1:1.

23. 4. 2024, 11:10

23. kolo MSFL

Výsledky 23 kola MSFL: Uherský Brod - Start Brno 1:1, Ostrava "B" - Hlučín 3:0, Znojmo - Bohunice 4:0, Karviná "B" - Zlínsko 0:1, Hodonín - Uničov 2:1, Frýdek-Místek - Slovácko "B" 2:0, Blansko - Hranice 2:1, Frýdlant - Rosice 2:0.

16. 4. 2024, 10:28