Aktuální zprávy

Hráči dostávají zabrat, prozrazuje kouč Zbončák

úterý 21. června. 2022 | Redakce
Není to žádná procházka rajskou zahradou. Tréninky třineckých fotbalistů pod koučem Martinem Zbončákem v přípravném období jsou nesmírně náročné.

Hlavní trenér Třince i se zbytkem realizačního týmu své mužstvo rozhodně nešetří. Od začátku přípravy fotbalisté tvrdě makají. „Prví týden byl těžký. Kluci běhali kilometry, měli tam i dvě posilovny. Hráči byli unavení, o víkendu si odpočinuli. Pokud byl první týden přípravy spíše takový rozjezdový, druhý bude ještě náročnější. V pondělí byl jeden trénink, na úterý, středu a čtvrtek máme naplánované dva tréninky a v pátek před sobotním zápasem jeden,“ prozradil trenér Třince Martin Zbončák.

Jeho svěřenci už mají za sebou úvodí přípravný zápas. Na stadionu v Českém Těšíně prohráli s Dubnicí 1:2. „Hned jsem klukům v kabině řekl, že z toho mám smíšené pocity. Místo, aby to bylo 4:1 nebo 5:1 pro nás, tak nakonec prohrajeme 1:2. V prvním i ve druhém poločase jsme si vytvořili spoustu šancí a situací, kdy jsme se dostali do zakončení útoky po stranách. Řešili jsme je špatně. Na šance jsme zvítězili, ale na top se bohužel nehraje. Na koncovce musíme neustále pracovat, v sezoně by nám něco takového mohlo mrzet. První gól jsme dostali z krásné standardky, před druhým jsme mohli akci přerušit nebo dohrát zápas na soupeřově polovině. Propadli jsme a po jednoduchém nákopu a centru jsme dostali gól,“ konstatoval trenér Třince.

V sobotu od 11. hodin jeho mužstvo na stadionu v Českém Těšíně vyzve dalšího slovenského soupeře – tentokrát Bánskou Bystrici.

Aktuálně

Aktuality

24. kolo MSFL

Výsledky 24. kola MSFL: Uničov - Karviná "B" 2:1, Hranice - Znojmo 1:2, Bohunice - Uherský Brod 0:1, Rosice - Frýdek-Místek 0:0, Brno - Ostrava "B" 0:2, Zlínsko - Blansko 2:1, Zlín "B" - Frýdlant 3:2, Slovácko "B" - Hodonín 1:1.

23. 4. 2024, 11:10

23. kolo MSFL

Výsledky 23 kola MSFL: Uherský Brod - Start Brno 1:1, Ostrava "B" - Hlučín 3:0, Znojmo - Bohunice 4:0, Karviná "B" - Zlínsko 0:1, Hodonín - Uničov 2:1, Frýdek-Místek - Slovácko "B" 2:0, Blansko - Hranice 2:1, Frýdlant - Rosice 2:0.

16. 4. 2024, 10:28