Aktuální zprávy

Brankáři v letu

středa 22. června. 2022 | Redakce
Pod vedením trenéra Lukáše Palečka začala opět pořádná dřina brankářů

Nikdy jsem neměl rád řeči, že brankáři vůbec netrénují. Sice toho tolik nenaběháme jako hráči, ale náš trénink se skládá z krátkých, maximálně minutových cviků, kdy se hráči pořádně zapotí a dostávají se do kyslíkového dluhu,“ říká trenér Paleček.

Příprava je v plném proudu a náš A TÝM zřejmě doplní brankář Jiří Ciupa, odchovanec klubu MFK KARVINÁ. Na svém kontě má třináct prvoligových startů a mezi ten nejpovedenější, na který vzpomíná nejraději, byl asi zápas s Plzní. Svolení k přípravě dostal od svého vedení klubu a v těchto dnech probíhají jednání o transferu. Čtyřiadvacetiletý Ciupa naše prostředí třineckého klubu velice dobře zná z dřívějšího hostování v podzimní části F:NL 2020/2021.

Další brankářskou příležitost dostal náš mladý a velmi talentovaný šestnáctiletý Ondřej Schovanec, který odchytal první přípravný zápas s Dubnicí.

Probíhají jednání o pokračování hostování Lukáše Hasalíka, který je stále hráč Slovanu Liberec. K jakým změnám se schyluje v hráčském kádru Třince se ještě uvidí…

Aktuálně

Aktuality

Orság a Cienciala v sestavě ko

Do sestavy 23. kola MSFL portálu fotbalunas.cz dostala dvojice třineckých fotbalistů - stoper Samuel Orság a levý obránce Lukáš Cienciala.

16. 4. 2024, 10:30

23. kolo MSFL

Výsledky 23 kola MSFL: Uherský Brod - Start Brno 1:1, Ostrava "B" - Hlučín 3:0, Znojmo - Bohunice 4:0, Karviná "B" - Zlínsko 0:1, Hodonín - Uničov 2:1, Frýdek-Místek - Slovácko "B" 2:0, Blansko - Hranice 2:1, Frýdlant - Rosice 2:0.

16. 4. 2024, 10:28