Rozhovory

Chce to ještě více dětí, říká o akci Fotbal to je hra Jaroslav Chlebek

neděle 18. července. 2010 | Igor Mainka
Jedním ze sedmi účastníků hlavního týmu byl i zkušený třinecký stoper Jaroslav Chlebek. Slovenský obránce je na podobné akce již zvyklý z dřívějších působení v jiných klubech.

Jak hodnotíte premiérový ročník akce Fotbal to je hra?
"No bylo to dobré, ale myslím si, že bylo trochu málo lidí. Možná, kdyby to bylo po obědě, že by přišlo více lidí, ale takové akce jsou výborné. Nějaké děti tady byly, ale čekal jsem víc. Jsem rád, že přišly, protože to je ku prospěchu fotbalu. Když jsem byl malý, tak takové akce nebyly. Ty malé děti se tady můžou vyřádit a myslím si, že to je jen dobře."

Co taková akce znamená pro vás hráče?
"Pro nás je důležité, že to baví ty malé, že hrají s úsměvem. Je příjemné, když mají děti radost z toho, že nás vidí a potom si s námi i zahrají. Je to o té zábavě. Do budoucna je to super."

Neuvažoval jste, že na tuto akci vezmete i vlastní děti?
"Právě, že moje děti byly s manželkou pryč. Snad někdy příště. Do budoucna však bude důležité dostat tady více dětí. Je to dobré i pro budoucnost klubu, možná se díky tomu objeví noví fotbalisté."

Trochu nesedlo počasí, teplota s přibývajícím časem překročila hranici třiceti stupňů, asi i nepříjemné vedro hrálo roli v menší účasti.
"Horké počasí je tady už týden. Já nevím, možná, že kdyby to bylo odpoledne, tak by všichni byli na bazéně. V Třinci je hodně lidí, co je do fotbalu zažraných. Ty musíme donutit, aby zkusili své ratolesti dostat sem."

Děkuji za rozhovor.

Aktuálně

Aktuality

Zápas začne později

Dnešní střetnutí Třinec versus Start Brno začne o půl hodiny později - kvůli poruše autobusu brněnského týmu.

27. 4. 2024, 08:49

24. kolo MSFL

Výsledky 24. kola MSFL: Uničov - Karviná "B" 2:1, Hranice - Znojmo 1:2, Bohunice - Uherský Brod 0:1, Rosice - Frýdek-Místek 0:0, Brno - Ostrava "B" 0:2, Zlínsko - Blansko 2:1, Zlín "B" - Frýdlant 3:2, Slovácko "B" - Hodonín 1:1.

23. 4. 2024, 11:10