Aktuální zprávy

Remíza je spravedlivá, shodli se trenéři

středa 23. března. 2016 | Igor Mainka
Jak viděli trenéři úterní duel mezi Třincem a Znojmem? Utkání hodnotili za třineckou stranu Karel Kula, za znojemskou Radim Kučera.

Karel Kula (trenér Třince)

„Hosté byli v prvním poločase aktivnější, ale myslím, že jsme nepropadli. Měli jsme tam více střeleckých pokusů ze střední vzdálenosti než soupeř. Ve druhé půli jsem čekal, že budeme trochu kondičně odcházet, ale mužstvo mě překvapilo, vypadali jsme kondičně lépe než Znojmo, byli jsme aktivnější i důraznější, bohužel jsme si nevypracovali výraznější gólové příležitosti. Fotbal se hraje na góly a já jsem rád, že jsme v posledních dvou zápasech žádný nedostali, zvlášť když nám z obrany vypadli Benetka, Avdič a Hloch. Museli jsme improvizovat, ale Bedecs s Markem Čelůstkou to vzadu sehráli velmi slušně. Musím pochválit celé mužstvo za bojovný výkon. Remíza je spravedlivá.“

Radim Kučera (trenér Znojma)

„Dnes jsme nedostali gól a odvážíme si bod. Kdybychom vyhráli, bylo by to veselejší, ale ještě je před námi hodně zápasů. První poločas jsme na trávníku dominovali, měli jsme dobré šance, tlačili jsme se do šestnáctky. O přestávce jsem apeloval na to, že Třinec má v nohách těžký zápas s Vyšehradem, ale my jsme místo toho přestali hrát, byli jsme málo aktivní a nevytvořili jsme si žádnou šanci. Měli jsme se o to více porvat, tím pádem si tři body nezasloužíme.“

Aktuálně

Aktuality

20. kolo MSFL

Výsledky 20. kola MSFL: Rosice - Uh. Brod 4:0, Brno - Hranice 0:3, Slovácko "B" - Ostrava "B" 1:1, Hlučín - Blansko 1:4, Hodonín - Frýdek-Místek 1:1, Zlínsko - Bohunice 0:1, Zlín "B" - Znojmo 1:0, Karviná "B" - Frýdlant 2:1.

24. 3. 2024, 20:58

Mieszek pokračuje v Řepištích

Mladý stoper Matěj Mieszek bude také v jarní části letošní sezony nastupovat za divizní Řepiště. Zamířil tam na hotování.

21. 3. 2024, 13:29