Články mládež

U17, U16: Dorostenci ve Vítkovicích

čtvrtek 24. ledna. 2019 | Jana Zipserová
Dva kádry mladších dorostenců v sobotu odjely odehrát utkání proti nedalekému soupeři z Ostravy. Domů jely se spokojeným pocitem, až na Filipa Polláka, který odjížděl se zlomeninou kotníku. Přejeme mu brzký návrat na trávník.

U17

Třinec - MFK Vítkovice 1:0
B: Rusz.

Sestava: Mrózek - Burgo, Kubla, Safak, Szarzec, Borski, Turek, Rusz, Ryszavy, Žabka, Lysek (40. Kovalovský).
Trenér: Petr Sostřonek.

V utkání jsme se zaměřili na zlepšení obranné činnosti všech hráčů. To se nám podařilo, ale hráli jsme zbytečně zakřiknutě a tím si domácí vytvořili optickou převahu. Naši hráči je však nepustili do žádné šance a střely. Ty, které prošly v pohodě zlikvidoval brankář Ondřej Mrózek. Do druhého poločasu jsme šli s tím, aby hráči byli odvážnější. Začátek nám vyšel, hru jsme vyrovnali a začali se dostávat do šancí a jednu jsme nakonec využili. Viliam Kubla našel na šestnáctce volného Pavla Rusze, který střelou k tyči zajistil naše vítězství. Domácí si také ve druhém poločase vytvořili jednu gólovou příležitost, ale z dobré pozice netrefili branku. V utkání se dobře uvedli noví hráči Matěj Turek a Lukáš Kovalovský,“ okomentoval trenér Petr Sostřonek.

U16

Třinec - MFK Vítkovice 0:4

Soupeř nás přehrál hlavně ve druhé půli, kdy jsme měli pouze jednoho hráče na vystřídání, přičemž soupeř jich vyměnil hned sedm. Toto utkání nám ukázalo, kde jsou naše rezervy, na nichž budeme pracovat. S šířkou a kvalitou kádru to je složitější. Mnohem více, než výsledek, mě však mrzí, že se nám v utkání zranil Filip Pollák. Zlomenina jeho kotníku si vyžádá delší pauzu. Přeji mu brzké uzdravení,“ sdělil trenér Karel Maceček.

Aktuálně

Aktuality

24. kolo MSFL

Výsledky 24. kola MSFL: Uničov - Karviná "B" 2:1, Hranice - Znojmo 1:2, Bohunice - Uherský Brod 0:1, Rosice - Frýdek-Místek 0:0, Brno - Ostrava "B" 0:2, Zlínsko - Blansko 2:1, Zlín "B" - Frýdlant 3:2, Slovácko "B" - Hodonín 1:1.

23. 4. 2024, 11:10

23. kolo MSFL

Výsledky 23 kola MSFL: Uherský Brod - Start Brno 1:1, Ostrava "B" - Hlučín 3:0, Znojmo - Bohunice 4:0, Karviná "B" - Zlínsko 0:1, Hodonín - Uničov 2:1, Frýdek-Místek - Slovácko "B" 2:0, Blansko - Hranice 2:1, Frýdlant - Rosice 2:0.

16. 4. 2024, 10:28