Aktuální zprávy

SEAT Tarraco má sportovní design, který se líbí prostě každému

úterý 13. srpna. 2019 | Igor Mainka
Druhý vůz SEAT Tarraco předal Ondřej Michálek, vedoucí prodeje Autodružstva Frýdek-Místek. „Díky partnerství Ligové fotbalové asociace a společnosti SEAT, budeme moci využívat spolu s ostatními kluby soutěže FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY, největší SUV této španělské značky,“ řekl Karel Kula.
  • Seat Tarraco je největší model z aktuální nabídky španělské automobilky
  • Tarraco si můžete pořídit jak pro pět, tak i sedm cestujících
  • Název Tarraco byl vybrán fanoušky, kterých hlasovalo více jak 140 tisíc

SEAT Tarraco

Je ideální vůz pro všechny, kteří chtějí moderní design, prostor a bezpečí. Jde o vůz, ve kterém byly použity všechny moderní prvky koncernu Volkswagen. Spojením španělského temperamentu a německé preciznosti vznikl tento model.

Vlajková loď značky s vnějšími rozměry 4735 x 1839 x 1658 mm dokonale kombinuje klíčové atributy, jimiž se vyznačují všechny vozy v produktové řadě SEAT: design a funkčnost, sportovní charakter a komfort, cenová dostupnost a kvalita, vyspělá technika a emoce, a díky tomu splňuje požadavky moderních řidičů.

V interiéru řidiče jistě potěší „plovoucí“ obrazovka multimediálního systému. Celý systém lze propojit s chytrým telefonem a využívat jeho aplikace přímo na displeji v palubní desce. Samozřejmostí je pak navigace, kterou doprovází přehledná grafika a detailní rozlišení displeje.

Největší SUV španělské značky přichází na trh s velkorysým vnitřním prostorem, až sedmi sedadly ve třech řadách a celou řadu inovací v oblastech konektivity a asistenčních systémů. Dalším silným argumentem je prodloužení záruky výrobce o další tři roky na celkových pět let, nebo do ujetí 100 000 km, kterou SEAT poskytuje na všechny své modely.

Aktuálně

Aktuality

24. kolo MSFL

Výsledky 24. kola MSFL: Uničov - Karviná "B" 2:1, Hranice - Znojmo 1:2, Bohunice - Uherský Brod 0:1, Rosice - Frýdek-Místek 0:0, Brno - Ostrava "B" 0:2, Zlínsko - Blansko 2:1, Zlín "B" - Frýdlant 3:2, Slovácko "B" - Hodonín 1:1.

23. 4. 2024, 11:10

23. kolo MSFL

Výsledky 23 kola MSFL: Uherský Brod - Start Brno 1:1, Ostrava "B" - Hlučín 3:0, Znojmo - Bohunice 4:0, Karviná "B" - Zlínsko 0:1, Hodonín - Uničov 2:1, Frýdek-Místek - Slovácko "B" 2:0, Blansko - Hranice 2:1, Frýdlant - Rosice 2:0.

16. 4. 2024, 10:28