Zápas

Třinečtí fotbalisté zdolali Liptovský Mikuláš

středa 22. ledna. 2020 | Roman Baselides
Fotbalisté Třince uspěli i ve druhém přípravném klání. Na umělé trávě v Žilině si poradili s účastníkem druhé nejvyšší slovenské soutěže.

Na hrotu třineckého útoku v žilinské městské části Strážov, kde se utkání odehrálo, operoval ekvádorský útočník Arroyo, který se vrátil ze zkoušky v Olomouci.

Další příležitost dostal exkarvinský Erik Puchel a také mladý odchovanec Matteo Burgo, který nastoupil do druhého poločasu. Představil se také slovenský středopolař původem z Trnavy Christián Steinhübel, který naposledy kopal třetí nejvyšší rakouskou ligu.

Do zápasu naopak nezasáhla trojice Hapal, Vaněk a Omasta, která si přivezla ze soustředění v Luhačovicích drobné zranění.

Hosté z Třince se ujali vedení poté, co zdařilou souhru na pravé straně zakončilo přenesení hry na levého obránce Jiřího Janoščína, který mířil přesně.

Druhý gól do sítě šestého celku druhé nejvyšší slovenské soutěže přidal Tomáš Wojnar, který po zisku míče a následném přečíslení zúročil nahrávku Filipa Hlúpika.

Po většinu utkání si hosté z Třince směrem dopředu počínali velice aktivně, další zásah už ale nepřidali.

Po výhře nad reprezentaci Slovenska do 19 let zaznamenali fotbalisté Třince další úspěch. Ve dvou odehraných utkáních prozatím neinkasovali.

„Hrál se oboustranně pohledný fotbal. Líbil se mi výkon celého našeho mužstva. To, co jsme od hráčů vyžadovali, to splnili. Byli jsme častěji v držení míče, vypracovali jsme si řadu dalších příležitostí,“ konstatoval spokojený asistent trenéra Tomáš Jakus.

Aktuálně

Aktuality

Orság a Cienciala v sestavě ko

Do sestavy 23. kola MSFL portálu fotbalunas.cz dostala dvojice třineckých fotbalistů - stoper Samuel Orság a levý obránce Lukáš Cienciala.

16. 4. 2024, 10:30

23. kolo MSFL

Výsledky 23 kola MSFL: Uherský Brod - Start Brno 1:1, Ostrava "B" - Hlučín 3:0, Znojmo - Bohunice 4:0, Karviná "B" - Zlínsko 0:1, Hodonín - Uničov 2:1, Frýdek-Místek - Slovácko "B" 2:0, Blansko - Hranice 2:1, Frýdlant - Rosice 2:0.

16. 4. 2024, 10:28