Rozhovory

V Třinci jsem byl rád. Klukům budu držet palce, řekl Filip Kubala

středa 19. února. 2020 | redakce
Fotbalový Třinec přišel v zimní pauze o svého nejlepšího střelce. Jeho odchovanec Filip Kubala, autor sedmi podzimních branek, přijal nabídku Karviné, které chce pomoct k záchraně nejvyšší soutěže.

Jak se zrodil tvůj přesun do Karviné?

Manažer, který mě zastupuje, byl v kontaktu s trenéry a vedením Karviné. Já se plně soustředil na fotbal, takže jsem to úplně neřešil.

S jakými ambicemi si přešel do nového týmu?

Máme jediný cíl, a to zachránit ligu. Chci Karviné co nejvíce pomoct.

Jak vzpomínáš na půlrok strávený v Třinci?

V Třinci jsem byl moc rád, sice jen půl roku, ale pořád je to můj domov. Během podzimu nám nějaké zápasy vyšly lépe, nějaké hůře, obzvlášť na konci jsme si to pokazili třemi remízami. Posunulo mě to dál. Chtěl bych pochválit trenéry a vedení za práci, jakou tam odvádějí. Také je tam bezesporu skvělá parta kluků. Udělal jsem si spoustu nových kamarádů a klukům budu na jaře držet palce.

Jaké jsou tvé prozatímní dojmy z nového působiště?

Parádní. V Karviné je opravdu skvělé zázemí. Kolektiv v kabině je tady bezesporu dobrý. Všichni trenéři s námi pracují opravdu skvěle a chtějí nás posouvat. Hodně si mi tady líbí.

Aktuálně

Aktuality

26. kolo MSFL

Výsledky 26. kola MSFL: Karviná "B" - Znojmo 5:1, Hlučín - Zlínsko 3:3, Hodonín - Uherský Brod 2:0, Rosice - Bohunice 2:2, Frýdek-Místek - Ostrava "B" 0:1, Zlín "B" - Brno 2:1, Uničov - Blansko 1:2, Slovácko "B" - Hranice 2:1.

1. 5. 2024, 21:39

25. kolo MSFL

Uničov - Zlínsko 5:0, Hodonín - Rosice 0:1, Frýdlant - Hlučín 1:4, Frýdek-Místek - Zlín "B" 1:0, Uherský Brod - Hranice 6:0, Ostrava "B" - Bohunice 3:0, Karviná "B" - Slovácko "B" 1:2, Znojmo - Blansko 1:1.

1. 5. 2024, 21:36