Rozhovory

Na zápas jsme se všichni moc těšili, přiznal Erik Puchel

pondělí 18. května. 2020 | redakce
Letos poprvé vyběhli fotbalisté Třince k domácímu zápasu na Hřišti Rudolfa Labaje. Přípravné střetnutí s Karvinou nepoznalo vítěze. Do druhého poločasu v červeném dresu vyběhl také exkarvinský záložník Erik Puchel.

Užil jsi si zápas proti svým někdejším spoluhráčům, navíc na hlavním stadionu a za krásného jarního počasí?

Na zápas proti Karviné jsem se hrozně těšil. Už jsem jednou proti ní hrál s reprezentací, ale tohle bylo úplně něco jiného. Na ten zápas jsme se těšili všichni. Především na to, že si všichni zahrajeme doma. Sice před nikým, ale pořád na domácím hřišti a na vynikající trávě.

Na hráčích obou týmů bylo patrné, že hrají s velkou chutí, souhlasíš?

Ano. To, co se stalo, to nemohl nikdo čekat. Ta pauza bez fotbalu byla docela dlouhá. Nadále respektujeme platící vládní opatření, na tréninky jezdíme převlečení z domu. Není to příliš komfortní, ale nedá se nic dělat. Doufáme, že už se co nejdříve začneme se spoluhráči scházet v šatně, jak tomu bylo dříve.

Je těžké se znovu dostat do optimální herní kondice?

Herní kondice je opravdu nejsložitější věc. Měli jsme docela náročné tréninkové plány, hodně jsme běhali, ale bylo to něco jiného než zápas. Myslím si, že kondičně jsme na tom dobře, ale běhat a hrát zápas, to je prostě sto a jedna.

Potěšila vás remíza proti prvoligistovi?

Vedli jsme dva nula, takže se nedá říct, že to bylo úplně super. Potěšující je to, že jsme dali dva góly. Hlavní je, že jsme si po dlouhé době zahráli. Věřím, že to teď bude lepší a lepší.

Sehrajete ještě jeden přípravný duel a pak už vás čeká mistrovský zápas proti Chrudimi.

Příprava proti Slovácku určitě nebude jednoduchá, ale poté už máme doma Chrudim. Chceme uspět a připsat si tři body.

Aktuálně

Aktuality

24. kolo MSFL

Výsledky 24. kola MSFL: Uničov - Karviná "B" 2:1, Hranice - Znojmo 1:2, Bohunice - Uherský Brod 0:1, Rosice - Frýdek-Místek 0:0, Brno - Ostrava "B" 0:2, Zlínsko - Blansko 2:1, Zlín "B" - Frýdlant 3:2, Slovácko "B" - Hodonín 1:1.

23. 4. 2024, 11:10

23. kolo MSFL

Výsledky 23 kola MSFL: Uherský Brod - Start Brno 1:1, Ostrava "B" - Hlučín 3:0, Znojmo - Bohunice 4:0, Karviná "B" - Zlínsko 0:1, Hodonín - Uničov 2:1, Frýdek-Místek - Slovácko "B" 2:0, Blansko - Hranice 2:1, Frýdlant - Rosice 2:0.

16. 4. 2024, 10:28