Aktuální zprávy

Rád bych v Třinci zůstal, svěřil se Zlatohlávek

pátek 31. července. 2020 | redakce
O hladké vítězství fotbalistů Třince nad juniorkou Olomouce se dvěma góly přičinili záložníci Erik Puchel a Tomáš Zlatohlávek. Teprve 20letý záložník je v Třinci na zkoušce právě z Olomouce.

Skóre otevřel i uzavřel levý záložník Erik Puchel. Úvodní část střetnutí odehrál na pravém beku, ve druhém poločase hrál levého záložníka.

„Činči (Cienciala) dostal míč z lajny a pak pronikl do šestnáctky. Byl na něho faul, a tak to rozhodčí písknul,“ vylíčil Puchel situaci, která předcházela suverénně proměněné penaltě. Krátce před koncem střetnutí dostal míč do sítě podruhé. „Kluci na pravé straně předvedli super akci, Filda (Hlúpik) to dal do vápna a Lasi (Lasota) to netrefil. Zavíral jsem to na zadní, míč prošel až ke mně a gólman si ho pak nohama srazil do brány,“ pokračoval Puchel. Podílel se i na čtvrtém gólu, který vsítil Zlatohlávek.

„Musíme to brát trochu s rezervou, bylo to béčko, mladí kluci. Na druhou stranu byl to první zápas a vítězství je super. Potřebovali jsme zapomenout na konec předchozí sezony, snad jsme se od ní oprostili. Pevně doufáme, že půjdeme herně nahoru a bude to z naší strany lepší a lepší,“ dodal odchovanec Karviné, který o víkendu vyrazí se svým týmem k dvojzápasu s Mladou Boleslaví.

Souboj s juniorkou Olomouce byl specifický pro Tomáše Zlatohlávka. V Třinci je na testech právě z Olomouce. „Na hřišti jsem se potkal se spoluhráči, se kterými jsem celou dobu hrával. Vstřelil jsem dva góly a jsem moc rád, že jsme vyhráli. Je to moc hezké a příjemné vyhrát úvodní přípravný zápas, a navíc vstřelit dva góly,“ nezastíral podhrotový hráč.

Na první trefu Zlatohlávkovi nabil Jiří Janoščín, ve druhém případě ho přesně našel Erik Puchel. „Oba spoluhráči mi dali výborné nahrávky. Zakončoval jsem hned z první nahoru, pro gólmana to bylo hrozně těžké,“ řekl odchovanec Olomouce.

„Hrál jsem za béčko, ale trénoval s prvním týmem. V Třinci bych moc rád zůstal, ale teprve se uvidí, jak to dopadne. Rozhodnutí nechám a trenérech a na vedení klubu,“ dodal technicky fotbalista, jenž se podle svých slov nejlépe cítí na pozici podhrotového hráče.

Aktuálně

Aktuality

20. kolo MSFL

Výsledky 20. kola MSFL: Rosice - Uh. Brod 4:0, Brno - Hranice 0:3, Slovácko "B" - Ostrava "B" 1:1, Hlučín - Blansko 1:4, Hodonín - Frýdek-Místek 1:1, Zlínsko - Bohunice 0:1, Zlín "B" - Znojmo 1:0, Karviná "B" - Frýdlant 2:1.

24. 3. 2024, 20:58

Mieszek pokračuje v Řepištích

Mladý stoper Matěj Mieszek bude také v jarní části letošní sezony nastupovat za divizní Řepiště. Zamířil tam na hotování.

21. 3. 2024, 13:29