Aktuální zprávy

Hledání stopera pokračuje

pondělí 25. ledna. 2021 | redakce
Najít středního obránce – to je úkol, na kterém i nadále pracuje fotbalový Třinec. Slovenský defenzivní fotbalista Peter Chríbik tým trenéra Straky neposílí.

Do utkání v Tychách trenéři Třince nasadili letos 22letého defenzivního fotbalistu Petera Chríbika. Odchovanec Žiliny, který poslední rok odehrál v týmu FK Pohronie Žiar nad Hronom-Dolná Ždaňa, třineckému mužstvu na jaře nevypomůže. Po utkání na půdě polského druholigisty, kde Třinečtí prohráli 5:1, skončil.

„Peter za námi po utkání sám přišel s tím, že se mu zápas příliš nepovedl. Budeme tedy stopera hledat dál. Nechceme vzít do mužstva průměrného hráče, hledáme někoho, kdo bude lepší než stávající fotbalisté. Pokud takového nenajdeme, budeme si muset poradit z vlastních zdrojů,“řekl sportovní manažer Fotbalu Třinec Marek Čelůstka.

V přípravných zápasech ve středu obrany naskočili například střední záložníci Richard Vaněk, Martin Foltyn a Christián Steinhübel. K dispozici má trenér František Straka Davida Gáče a kapitána Jiřího Janoščína, na stoperu nastupoval i Jakub Habusta. Po vážném zranění se pozvolna dostává do formy Imrich Bedecs.

Pokud jde o další nové tváře, ruský záložník Nikita Andrejev pod Javorovým nezůstane. Červenobílý dres by naopak mohl nosit další záložník Matyáš Buneš. Třinecký klub jedná o jeho příchodu s pražskými Bohemians. Mladý odchovanec Lukáš Bora podstoupil operaci zraněného kolene a mužstva se vrátil Denis Nieslanik, který na podzim hostoval v třetiligovém Vyškově.

Aktuálně

Aktuality

Orság a Cienciala v sestavě ko

Do sestavy 23. kola MSFL portálu fotbalunas.cz dostala dvojice třineckých fotbalistů - stoper Samuel Orság a levý obránce Lukáš Cienciala.

16. 4. 2024, 10:30

23. kolo MSFL

Výsledky 23 kola MSFL: Uherský Brod - Start Brno 1:1, Ostrava "B" - Hlučín 3:0, Znojmo - Bohunice 4:0, Karviná "B" - Zlínsko 0:1, Hodonín - Uničov 2:1, Frýdek-Místek - Slovácko "B" 2:0, Blansko - Hranice 2:1, Frýdlant - Rosice 2:0.

16. 4. 2024, 10:28