Preview k zápasu

Třinec zítra hostí Varnsdorf. Klíčový zápas, říká kouč Straka

pátek 12. března. 2021 | Redakce
Prvním letošním vyzyvatelem třineckých fotbalistů na Hřišti Rudolfa Labaje bude Varnsdorf. Zítřejší zápas má výkop v 14.30 hodin.

Utkání nabídne souboj celků z dolní části tabulky Fortuna:Národní ligy – jedenáctý Třinec (15 bodů) vyzve devátý Varnsdorf (17 bodů).

Oba celky chtějí v tabulce výš, oba do jara vykročily levou nohou. Varnsdorf na svém stadionu nestačil na rozjetý Prostějov a prohrál 2:4, Třinec si odvezl porážku ze stadionu Blanska v poměru 2:0.

Jeli jsme tam bodovat, bohužel jsme si to utkání prohráli sami. Dostali jsme se do situace, do které jsme se dostat nechtěli, proto zápas s Varnsdorfem pro nás bude klíčový. Musíme zkvalitnit hru, zlepšit rozehrávku. Prioritou pro nás bude záchrana a té musíme podřídit všechno,“ předeslal hlavní trenér třineckých fotbalistů František Straka.

V honbě za záchranou druhé ligy chce jeho tým navázat na zdařilou druhou část podzimu. „Musíme se vrátit k tomu, co jsme předváděli na podzim. Pracovitost, jednoduchost, hra vzadu na nulu, vůle a vítězná mentalita,“ vyjmenoval kouč Straka vlastnosti, o které se jeho mužstvo chce opřít.

Podzimní vzájemný zápas skončil vítězstvím Severočechů v poměru 1:0. Odveta v Třinci se bude hrát bez diváků.

Přístup na tribunu bude mít pouze omezený počet partnerů našeho klubu. Ostatní diváci mohou utkání sledovat z prostorů mimo stadion anebo prostřednictvím živého přenosu přímo na oficiální stránce našeho klubu,“ uvedla tisková mluvčí Fotbalu Třinec Irena Huťková.

Aktuálně

Aktuality

24. kolo MSFL

Výsledky 24. kola MSFL: Uničov - Karviná "B" 2:1, Hranice - Znojmo 1:2, Bohunice - Uherský Brod 0:1, Rosice - Frýdek-Místek 0:0, Brno - Ostrava "B" 0:2, Zlínsko - Blansko 2:1, Zlín "B" - Frýdlant 3:2, Slovácko "B" - Hodonín 1:1.

23. 4. 2024, 11:10

23. kolo MSFL

Výsledky 23 kola MSFL: Uherský Brod - Start Brno 1:1, Ostrava "B" - Hlučín 3:0, Znojmo - Bohunice 4:0, Karviná "B" - Zlínsko 0:1, Hodonín - Uničov 2:1, Frýdek-Místek - Slovácko "B" 2:0, Blansko - Hranice 2:1, Frýdlant - Rosice 2:0.

16. 4. 2024, 10:28