Preview k zápasu

Boj o první jarní výhru. Třinec se postaví Dukle

pátek 02. dubna. 2021 | Redakce
Dukla Praha, která se netají postupovými ambicemi, bude dalším soupeřem třineckých fotbalistů. Zítřejší zápas na Hřišti Rudolfa Labaje bude mít výkop v 16.30 hodin.

Střetnutí, které mohou diváci sledovat díky STAR MEDIA na webu, přinese souboj osmého a jedenáctého týmu Fortuna:Národní ligy.

Papírovým favoritem střetnutí budou svěřenci trenéra Romana Skuhravého, kteří mají o čtyři body více. Na jaře hráli jen jednou, Ústí nad Labem rozprášili 5:0.

Dukla půjde do druholigového utkání po karanténě a především po dlouhé měsíční pauze.

Třinečtí fotbalisté sice všechna svá jarní utkání odehráli, ale nebylo to zdaleka podle jejich představ. V Blansku a ve Vlašimi neskórovali a prohráli 2:0, respektive 1:0.

Mezitím se střelecky neprosadili ani v domácí střetnutí s Varnsdorfem a zapsali pouze bod za bezgólovou remízu. Dohromady jich nastřádali 16, mužstva ze suterénu tabulky jsou jim v patách.

„To, co jsme nahráli a podzim, jsme ve třech jarních zápasech ztratili,“ přiznal asistent trenéra Tomáš Jakus. V reprezentační pauze třinečtí fotbalisté brankou Puchela vyhráli v Opavě.

Naposledy se Třinečtí radovali z gólu v Prostějově, jejich střelecká indispozice trvá už přes 300 minut. „Je nám v podstatě jedno, zda hraje s týmem z horní části nebo ze spodní části tabulky. Naším problémem je střílení gólů,“ přiznal Jakus.

Třinec se postupně utká s Duklou, Jihlavou, Žižkovem a Hradcem Králové. „Teď máme před sebou čtyři těžké soupeře. Do každého zápasu jdeme s cílem zvítězit. Paradoxně nám více vyhovuje hrát proti silnějším týmům. Proti Dukle budeme chtít navázat na druhý poločas utkání ve Vlašimi, který byl asi náš nejlepší v sezoně,“ uzavřel asistent trenéra Františka Straky.

Aktuálně

Aktuality

20. kolo MSFL

Výsledky 20. kola MSFL: Rosice - Uh. Brod 4:0, Brno - Hranice 0:3, Slovácko "B" - Ostrava "B" 1:1, Hlučín - Blansko 1:4, Hodonín - Frýdek-Místek 1:1, Zlínsko - Bohunice 0:1, Zlín "B" - Znojmo 1:0, Karviná "B" - Frýdlant 2:1.

24. 3. 2024, 20:58

Mieszek pokračuje v Řepištích

Mladý stoper Matěj Mieszek bude také v jarní části letošní sezony nastupovat za divizní Řepiště. Zamířil tam na hotování.

21. 3. 2024, 13:29