Rozhovory

Věřím, že se k nám konečně přikloní štěstí, říká Puchel

středa 07. dubna. 2021 | Redakce
Levý záložník Erik Puchel, který proti Dukle vsítil druhý gól Třince, neklesá na mysli. Věří, že jeho tým se zmátoří a brzy přeruší šestizápasovou sérii bez výhry.

Už jste se oklepali ze zklamání, které jste zažili v závěru utkání s Duklou?

Skoro celý zápas byl výborný, závěrečných sedm minut jsme pokazili. Šli jsme za vítězstvím, doma měly být tři body. Jedna střela, jeden vlastní gól a máme jen bod. Soupeře jsme vysoko presovali a tím jsme ho asi zaskočili, protože málokdo tohle proti Dukle hraje. Je to docela náročný systém hry, ke konci nám už docházely síly.

Co s vámi nečekaná ztráta v závěru střetnutí udělá?

Po zápase nás to samozřejmě mrzelo, ale v dalších utkáních se musíme odrazit od těch 83. minut, které byly výborné. Když budeme takhle pokračovat, nevěřím tomu, že se štěstí nepřikloní na naši stranu. Tři body musejí přijít, protože všichni kluci dřou a děláme pro ně všechno.

Na jaře jste ze čtyř utkání vytěžili pouhé dva body. Mohli jste jich mít přinejmenším šest, souhlasíš?

Proti Dukle jsme chtěli získat tři, máme jen jeden. Zatím nejsme tam, kde chceme být, rádi bychom byli v tabulce výš. Pokud budeme hrát takhle jako proti Dukle, určitě se tam dostaneme.

V zimní přípravě jsi dal dvě branky, skóroval jsi v přípravném duelu v Opavě a také proti Dukle. Se čtyřmi zásahy jsi nejlepším střelcem týmu v letošním roce.

Góly se mi daří dávat, v Opavě jsem se trefil dokonce ze hry. Po čtyřech měsících jsme to konečně prolomili. Teď jsem se trefil také. Doufám, že to bude takhle pokračovat, že svými góly pomohu spoluhráčům i celému týmu. Teď mi to tam padá, ale je jedno, kdo dá branku, důležité jsou tři body.

Aktuálně

Aktuality

Orság a Cienciala v sestavě ko

Do sestavy 23. kola MSFL portálu fotbalunas.cz dostala dvojice třineckých fotbalistů - stoper Samuel Orság a levý obránce Lukáš Cienciala.

16. 4. 2024, 10:30

23. kolo MSFL

Výsledky 23 kola MSFL: Uherský Brod - Start Brno 1:1, Ostrava "B" - Hlučín 3:0, Znojmo - Bohunice 4:0, Karviná "B" - Zlínsko 0:1, Hodonín - Uničov 2:1, Frýdek-Místek - Slovácko "B" 2:0, Blansko - Hranice 2:1, Frýdlant - Rosice 2:0.

16. 4. 2024, 10:28