Rozhovory

Za šanci jsem moc rád, řekl Denis Nieslanik

úterý 18. května. 2021 | Redakce
Proti Prostějovu vyběhl poprvé v základní sestavě Třince útočník Denis Nieslanik. „Přál bych si, abych nějaké starty ještě přidal,“ řekl odchovanec třineckého klubu.

Dočkal jsi se prvního startu v základní sestavě druholigového Třince. Do sestavy ti pomohly zdravotní potíže Tijaniho a stopka pro Samiece?

Ano, bylo to poprvé za dobu, co jsem tady v Třinci. Čekal jsem, kdy to konečně přijde. Za šanci jsem moc rád. Musím přiznat, že jsem od sebe čekal víc, ale moje zápasová vytíženost bohužel nebyla moc velká, takže nejsem rozehraný.

Jak se ti hrálo?

Musím říct, že dobře. Chvíli mi však trvalo, než jsem se rozdýchal. Makal jsem, snažil jsem se vydat ze sebe maximum. Velice mě těší, že jsem mohl odehrát skoro šedesát minut. Budu na sobě pracovat dál, abych dostal šanci častěji.

Ještě vás čekají dvě utkání. Myslíš si, že by mohla přijít další příležitost?

Možná ano, aspoň v to doufám. Po čtyřech žlutých kartách se vrátí Sam (Samiec). Nevím, kam ho trenér postaví, když je vykartovaný Habi (Habusta). Rád bych si do konce sezony ještě zahrál. Uvidím, jak to bude, nechám to na trenérovi.

Byl se na tvou premiéru v základní sestavě podívat táta?

Bohužel nebyl, měl toho v práci hodně. Doma mě ale sledovali na internetu.

Přestože vás Prostějov nepřehrál, znovu potvrdil svou sílu a došel si pro tři body. Co říkáš na průběh utkání?

Na Prostějovu bylo patrné, co chce hrát. V prvním poločase nakopával dlouhé míče, ve druhém už spíše jen odkopával. Oba jeho góly byly náhodné, padly po teči. Je smutné takhle prohrát. Myslím si, že jsme podali dobrý výkon, až na ty dva góly, co jsme dostali. V prvním poločase jsme měli tři tutovky, které jsme bohužel neproměnili.

V případě vítězství byste měli záchranu v kapse. Nyní ji musíte potvrdit v utkání s Blanskem.

Kdybychom Prostějov porazili, bylo by to super, měli bychom dostatečný náskok. Myslím si ale, že máme tak silný kádr, že ty potřebné body urveme.

Aktuálně

Aktuality

24. kolo MSFL

Výsledky 24. kola MSFL: Uničov - Karviná "B" 2:1, Hranice - Znojmo 1:2, Bohunice - Uherský Brod 0:1, Rosice - Frýdek-Místek 0:0, Brno - Ostrava "B" 0:2, Zlínsko - Blansko 2:1, Zlín "B" - Frýdlant 3:2, Slovácko "B" - Hodonín 1:1.

23. 4. 2024, 11:10

23. kolo MSFL

Výsledky 23 kola MSFL: Uherský Brod - Start Brno 1:1, Ostrava "B" - Hlučín 3:0, Znojmo - Bohunice 4:0, Karviná "B" - Zlínsko 0:1, Hodonín - Uničov 2:1, Frýdek-Místek - Slovácko "B" 2:0, Blansko - Hranice 2:1, Frýdlant - Rosice 2:0.

16. 4. 2024, 10:28