Články mládež

Fotbalová školička se stále rozrůstá

pátek 28. května. 2021 | Jana Zipserová
Velký zájem o sport zaznamenává fotbalová školička trénink co trénink.

Každé pondělí se schází ve skvělé náladě hromada dětí, která natěšeně drží míč u těla a nemůže se dočkat až začne fotbalový trénink. Celou jednu hodinu se děti těší z pohybu a jejich zklamání je docela patrné, když nadchází rozlučkový pokřik, kterým se trénink ukončuje. Slovy "Tři, dva, jedna, Třinéééééééc!!!" se děti společně s trenérkami loučí a těší se na další pondělí, kdy se opět sejdou.

Školička bezmála čítá již přes třicet nadšených dětí a další se stále hlásí, aby se staly součástí týmu. Tréninky jsou pestré, plné her a dovednostních cviků nejen s míčem. A za jejich neuvěřitelnou snahu proto nechybí ani následné odměny.

A v tomto měsíci čeká na malé fotbalisty a fotbalistky ještě jedno obrovské překvapení a to v podobě přátelského utkání proti stejně zapáleným dětem z týmu havířovských indiánů. Bude to jejich první střet a porovnání sil proti jinému týmu.



Aktuálně

Aktuality

20. kolo MSFL

Výsledky 20. kola MSFL: Rosice - Uh. Brod 4:0, Brno - Hranice 0:3, Slovácko "B" - Ostrava "B" 1:1, Hlučín - Blansko 1:4, Hodonín - Frýdek-Místek 1:1, Zlínsko - Bohunice 0:1, Zlín "B" - Znojmo 1:0, Karviná "B" - Frýdlant 2:1.

24. 3. 2024, 20:58

Mieszek pokračuje v Řepištích

Mladý stoper Matěj Mieszek bude také v jarní části letošní sezony nastupovat za divizní Řepiště. Zamířil tam na hotování.

21. 3. 2024, 13:29