Články mládež

Nábor a Den dětí v jednom

středa 02. června. 2021 | Jana Zipserová
Náborová akce a současně oslava dne dětí proběhla v plné parádě. Do přípravkových kategorií zavítají nové chlapecké posily a zkrátka nepřijde ani tým dívek.

Sourozenecké dvojice, kamarádi ze školy a školky, dokonce i před-školkové děti se sešly v den jejich krásného svátku na zeleném pažitu. Tam, kde se odehrává velká vřava, probíhají nelítostné souboje, střídají se obrovské emoce, na tomto místě vystřídaly děti náš A-tým a na trávník přinesly novou atmosféru.


Starší děti ukázaly obrovské srdce, když na sebe z ničeho nic převzaly "otěže" trenéra a s velkou láskou nejen svým sourozencům, nýbrž všem mladším dětem pomáhaly plnit a vysvětlovat úkoly, hry, soutěže. Přestože se soutěžilo s obrovským zápalem a každý tým chtěl zvítězit, děti se podporovaly navzájem, ať už v týmu či jako jednotlivci.


Velkým potěšením pro třinecký klub bylo, že si děti i přes velký výběr z mnoha jiných sportovních a kulturních akcí, které je lákaly v jejich sváteční den, vybraly přijít právě na fotbal. Za jejich snahu a rozhodnutí byly odměněni drobnostmi k výročí 100 let fotbalu, jenž v tomto roce klub slaví.


"Děti nás neuvěřitelně mile překvapily svou vzájemnou srdečností. Pomáhaly si, fandily jeden druhému. Byla to radost pohledět! Rozhodně tento den splnil svůj účel nejen po stránce náborové, ale také jako příjemná oslava jejich svátku! Věříme, že si SVŮJ den děti užily stejně, jako my", shodly se jednohlasně trenérky Zuzana Kluzová a Jana Zipserová.



Aktuálně

Aktuality

24. kolo MSFL

Výsledky 24. kola MSFL: Uničov - Karviná "B" 2:1, Hranice - Znojmo 1:2, Bohunice - Uherský Brod 0:1, Rosice - Frýdek-Místek 0:0, Brno - Ostrava "B" 0:2, Zlínsko - Blansko 2:1, Zlín "B" - Frýdlant 3:2, Slovácko "B" - Hodonín 1:1.

23. 4. 2024, 11:10

23. kolo MSFL

Výsledky 23 kola MSFL: Uherský Brod - Start Brno 1:1, Ostrava "B" - Hlučín 3:0, Znojmo - Bohunice 4:0, Karviná "B" - Zlínsko 0:1, Hodonín - Uničov 2:1, Frýdek-Místek - Slovácko "B" 2:0, Blansko - Hranice 2:1, Frýdlant - Rosice 2:0.

16. 4. 2024, 10:28