Články mládež

Spolu to dáme!

neděle 06. června. 2021 | Jana Zipserová
Letošní rok je výjimečný pro občany města Třince a okolí minimálně ve dvou „historických“ milnících. Jak samotné město, tak klub FK Fotbal Třinec, slaví kulatiny. Uběhlo již devadesát let od založení města a od založení fotbalového klubu dokonce ještě o deset více, fotbal slaví jubilejní 100. narozeniny.

Začátkem měsíce června město Třinec spustilo projekt nazvaný „Pojďme rozhýbat Třinec!“, jehož spoluúčastníkem a velkým podporovatelem je také FK Fotbal Třinec. Do splnění cíle v rámci akce "Šlapej pro Třinec i Ty!" se zapojili hráči A mužstva, trenéři, realizační tým, hráči mládežnických kategorií i administrativní pracovníci klubu, prostě všichni. A oč zde vlastně běží???

Jak jsme předeslali, město slaví devadesát let a v rámci oslav zorganizovalo sportovní akci, ve které jde o pohyb a nejen o něj. Svými ušlými kilometry uděláme ušlechtilou věc a podpoříme charitu. Vylosovaní účastníci budou odměněni, vyhodnoceni budou i účastníci jednotlivých kategorií na akci Srdce Evropy.

„Za mně je to super nápad, oslavit takto významné jubileum města pohybem. Zvláště pak po tak nepříznivé době, která tady panovala během lockdownu. Věřím, že se aktivně zapojí většina našich mladých fotbalistů a fotbalistek včetně jejich rodičů a trenérů.", zhodnotil projekt Mgr. Vladislav Bury, ředitel zapsaného spolku FK Fotbal Třinec.

Postup při registraci najdete v instruktážním videu zde.

Registruj se.

Tím to však nekončí, sportem a pohybem oslavovat kulatiny se bude po čas celých prázdnin. Nač se kupříkladu můžete těšit? Jsou to "Prázdninoví dobrodruzi" od 26.6. do 22.8. pro děti 1. a 2. stupně z Třinecka. Dále "Trekuj pro Třinec i Ty" a v neposlední řadě také něco, při čem se v letních teplotách schladíte. Ve dnech 23. - 25. července se namočíte během sportovní činnosti "Plavej pro Třinec i Ty!" na krytém bazénu STARS.

Více informací o těchto a dalších akcích se dočtete zde.


„Tak pojďme rozhýbat Třinec, každý se počítá, i TY!“, FK FOTBAL Třinec.



Aktuálně

Aktuality

24. kolo MSFL

Výsledky 24. kola MSFL: Uničov - Karviná "B" 2:1, Hranice - Znojmo 1:2, Bohunice - Uherský Brod 0:1, Rosice - Frýdek-Místek 0:0, Brno - Ostrava "B" 0:2, Zlínsko - Blansko 2:1, Zlín "B" - Frýdlant 3:2, Slovácko "B" - Hodonín 1:1.

23. 4. 2024, 11:10

23. kolo MSFL

Výsledky 23 kola MSFL: Uherský Brod - Start Brno 1:1, Ostrava "B" - Hlučín 3:0, Znojmo - Bohunice 4:0, Karviná "B" - Zlínsko 0:1, Hodonín - Uničov 2:1, Frýdek-Místek - Slovácko "B" 2:0, Blansko - Hranice 2:1, Frýdlant - Rosice 2:0.

16. 4. 2024, 10:28