Zápas

Výhru nad Kroměříží vystřelil v závěru Weber

pátek 09. července. 2021 | Redakce
Brankou středopolaře Tomáše Webera z 88. minuty vyhráli fotbalisté Třince v dalším přípravném utkání nad třetiligovým týmem Kroměříže.

Na pažit kroměřížského stadionu vyběhli od první minuty například Christián Steinhübel, který se v sestavě objevil po delší odmlce, nový brankář Lukáš Hasalík a také staronová posila do útoku – Václav Juřena.

V prvním poločase se nic zvláštního neudálo, hrálo se povětšinou mezi šestnáctkami, nebezpečných situací v šestnáctkách bylo pomálu.

Ve druhém dějství se obraz hry pozvolna začal měnit ve prospěch Třince. V posledních dvaceti minutách měli hosté územní převahu, která vyústila v jejich vítězný gól.

Bedecs poslal dlouhý mí na Omastu, ten našlápl po lajně a posléze přihrál na Tomáše Webera nabíhajícího z druhé vlny, který uklidil míč k tyči – 0:1.

Už dříve měla jednu velikou příležitost domácí Hanácká Slavia, ale za již překonaného Hasalíka na brankové čáře zaskočil stoper Foltyn.

Příští sobotu v 11. hodin čeká třinecké fotbalisty domácí generálka s Bánskou Bystricí.

Zatím není jasné, zda do ní zasáhne také 26letý defenzivní záložník či obránce Josue N´toya.

Francouzský fotbalista s gabonskými kořeny, který má zkušenosti z kyperské a bulharské nejvyšší soutěže, bude v Třinci na týdenních testech a posléze se rozhodne o jeho další budoucnosti.

Aktuálně

Aktuality

24. kolo MSFL

Výsledky 24. kola MSFL: Uničov - Karviná "B" 2:1, Hranice - Znojmo 1:2, Bohunice - Uherský Brod 0:1, Rosice - Frýdek-Místek 0:0, Brno - Ostrava "B" 0:2, Zlínsko - Blansko 2:1, Zlín "B" - Frýdlant 3:2, Slovácko "B" - Hodonín 1:1.

23. 4. 2024, 11:10

23. kolo MSFL

Výsledky 23 kola MSFL: Uherský Brod - Start Brno 1:1, Ostrava "B" - Hlučín 3:0, Znojmo - Bohunice 4:0, Karviná "B" - Zlínsko 0:1, Hodonín - Uničov 2:1, Frýdek-Místek - Slovácko "B" 2:0, Blansko - Hranice 2:1, Frýdlant - Rosice 2:0.

16. 4. 2024, 10:28