Aktuální zprávy

V reprezentační pauze dal kouč Zbončák fotbalistům zabrat

úterý 07. září. 2021 | Redakce
Intenzivním tréninkem vyplnili reprezentační přestávku fotbalisté Třince. Zítra je čeká duel druhého kola domácího poháru na půdě Vítkovic, v neděli se porvou o body v Táborsku.

Proti Líšni třinecké fotbalisty vedl nový trenérský tandem Martin Zbončák – Zdeněk Cieslar. Nové kouče nepotěšili, mužstvu z brněnského předměstí podlehli 0:2.

Rozboru tohoto utkání jsme věnovali spoustu času, dvakrát jsme měli video. Už jsme si to vyříkali, k hráčům promluvilo i vedení klubu. Do zápasu s Táborskem už jdeme s čistou hlavou,“ řekl hlavní trenér Třince Martin Zbončák.

Během reprezentační přestávky svým svěřencům pořádně naložil. V uplynulém týdnu měli třinečtí fotbalisté tři dvoufázové tréninky.

S uplynulým týdnem jsem byl spokojen. Co se týká objemu a intenzity byly tréninky náročné, ale to bylo potřeba. Hráči dostali zabrat, bolely je nohy, ale poprali se s tím dobře. Teď už všechno směřujeme na neděli, kdy nás čeká Táborsko. Hráči, kteří moc nehráli nebo toho zatím tolik neodehráli, se budou moci projevit ve středečním pohárovém utkání ve Vítkovicích. Přestože duel s divizním týmem vnímám spíše jako trénink, rozhodně chceme uspět,“ zdůraznil Zbončák.

Nový trenér Třince po svém příchodu předeslal, že má o herním projevu odlišné představy než jeho předchůdce.

Nacházíme se v situaci, kdy je pro nás nejdůležitější získat body i za cenu toho, že naše hra bude jednoduchá, účelná a bezpečná. To je teď náš nejbližší cíl. Zatím si nebudeme hrát na nějaké kombinační mužstvo. Druhá liga je soubojová, spousta nákopů a odražených míčů. Až se naše postavení zlepší a situace se stabilizuje, postupně se budeme snažit také o fotbalovou nadstavbu. Pokud nám to soupeř dovolí, budou pasáže, kdy se budeme snažit rozehrávat, pokud ne, pomůžeme si jednoduchostí. Náš cíl je jasný, co nejdříve začít sbírat body,“ dodal kouč Třince.

Aktuálně

Aktuality

Orság a Cienciala v sestavě ko

Do sestavy 23. kola MSFL portálu fotbalunas.cz dostala dvojice třineckých fotbalistů - stoper Samuel Orság a levý obránce Lukáš Cienciala.

16. 4. 2024, 10:30

23. kolo MSFL

Výsledky 23 kola MSFL: Uherský Brod - Start Brno 1:1, Ostrava "B" - Hlučín 3:0, Znojmo - Bohunice 4:0, Karviná "B" - Zlínsko 0:1, Hodonín - Uničov 2:1, Frýdek-Místek - Slovácko "B" 2:0, Blansko - Hranice 2:1, Frýdlant - Rosice 2:0.

16. 4. 2024, 10:28