Ohlasy po zápase

Gól bych vyměnil za tři body, řekl stoper Ba

pondělí 20. září. 2021 | Redakce
Remízu s Jihlavou třineckým fotbalistům zajistil stoper Tidjane Djiby Ba. Letní posila z Nitry se prosadila už podruhé v sezoně.

Jakou má pro vás remíza s Jihlavou cenu?

Bod je dobrý, ale chtěli jsme všechny tři, abychom se v tabulce dostali výš. S ohledem na průběh zápasu bod bereme, ale chtěli jsme více.

V úvodu druhého poločasu jste inkasovali po vlastním rohovém kopu, Jihlava vás potrestala z brejku.

Byla to škoda. Snažili jsme se nedostat gól, bohužel jsme inkasovali. Z naší výhody je najednou nevýhoda. Takové góly bohužel dostáváme často a dostávat bychom je neměli. Podobným situacím musíme lépe předcházet.

Jeden z dalších rohových kopů se vám povedl, vstřelil jsi po něm vyrovnávající branku.

Kluci to kopali na první tyč, já čekal u té zadní a míč ke mně prošel. Z gólu mám obrovskou radost, ale nejraději bych ho vyměnil za tři body.

K vítězství jste tentokrát neměli daleko, souhlasíš?

Do zápasu jsme vstoupili dobře, škoda, že se nám v prvním poločase nepodařilo jít do vedení. První půle skončila nula nula, po ní jsme dostali gól. Věřili jsme, že vyrovnáme a že pak přidáme druhou branku. Škoda, že nám tam ještě něco nespadlo.

Před koncem utkání jsi uviděl za faul žlutou kartu, bohužel už čtvrtou v sezoně.

Je mi líto, že příště ve Varnsdorfu mužstvu nepomůžu. Pevně věřím, že to kluci zvládnou i beze mě. Potřebujeme už konečně získat tři body, věřím, že zvítězíme.

Aktuálně

Aktuality

20. kolo MSFL

Výsledky 20. kola MSFL: Rosice - Uh. Brod 4:0, Brno - Hranice 0:3, Slovácko "B" - Ostrava "B" 1:1, Hlučín - Blansko 1:4, Hodonín - Frýdek-Místek 1:1, Zlínsko - Bohunice 0:1, Zlín "B" - Znojmo 1:0, Karviná "B" - Frýdlant 2:1.

24. 3. 2024, 20:58

Mieszek pokračuje v Řepištích

Mladý stoper Matěj Mieszek bude také v jarní části letošní sezony nastupovat za divizní Řepiště. Zamířil tam na hotování.

21. 3. 2024, 13:29