Články mládež

U8: Šilhavý s Kohákem jim vylosovali soupeře

pátek 26. listopadu. 2021 | Jana Zipserová
Jediným třineckým týmem, jenž se probojoval do největší mládežnické soutěže v České republice, které se účastní každým rokem více jak dvacet tisíc holek a kluků, je kategorie U8. Finálový turnaj desátého ročníku této soutěže se bude hrát ve dnech 4. a 5. 6. 2022 v Benešově u Prahy.

Los kategorie U8, 4. - 5. 6. 2022 v Benešově

Skupina A

  • CU Bohemians Praha, FC Baník Ostrava, FK Baník Sokolov, FC Zbrojovka Brno, FK Admira Praha, SK Bezděkov

Skupina B

  • SK Slavia Praha, FC Sparta Brno, 1.FC Žamberk, FK Fotbal Třinec, FC Slovan Liberec, FK Jablonec

Skupina C

  • AC Sparta Praha, 1.FC Slovácko, FC Písek, FC Slovan Havlíčkův Brod, FC Hradec Králové, SK Nemošice

Skupina D

  • FK Varnsdorf, MFK Karviná, FK Pardubice, FK Hodonín, SK Benešov, TJ Jiskra Domažlice

"Byl jsem prakticky u zrodu této fenomenální sportovní události a je mně nesmírnou ctí být rovněž jejím Ambasadorem, protože děti jsou naše budoucnost a bohatství, to je třeba si uvědomit a ten, kdo 10 let pracuje na jejich rozvoji a zábavě, musí být po právu oceněn. Stejně, jako tady trenér, tak i já budu určitě na některém finálovém turnaji osobně, protože chci vidět ty šťastné hráčky i hráče mít opět velkou radost, že mohou sportovat a hrát fotbal," konstatoval po losování Jakub Kohák, Ambasador Poháru mládeže FAČR, kterého budou mít možnost naživo spatřit všichni účastníci finálového turnaje.

Celé losování můžete shlédnou ze záznamu zde.

Aktuálně

Aktuality

Orság a Cienciala v sestavě ko

Do sestavy 23. kola MSFL portálu fotbalunas.cz dostala dvojice třineckých fotbalistů - stoper Samuel Orság a levý obránce Lukáš Cienciala.

16. 4. 2024, 10:30

23. kolo MSFL

Výsledky 23 kola MSFL: Uherský Brod - Start Brno 1:1, Ostrava "B" - Hlučín 3:0, Znojmo - Bohunice 4:0, Karviná "B" - Zlínsko 0:1, Hodonín - Uničov 2:1, Frýdek-Místek - Slovácko "B" 2:0, Blansko - Hranice 2:1, Frýdlant - Rosice 2:0.

16. 4. 2024, 10:28