Články mládež

Překvapení pro školku Máchova

středa 01. prosince. 2021 | Jana Zipserová
Na cvičení dětí ze školky se přišlo podívat před vlastním tréninkem i několik třineckých hráčů. Spolu s dětmi se zapojili do cvičení a občas děti při hrách pozlobili.

Honička na ovečky a vlky děti rozehřála. Hladoví vlci lovili poslušné ovečky, které se nenechaly jen tak sežrat a vlkům se snažily utéct ze všech sil. Největší úspěch sklidila hra "Ocásky", kdy se dětem dalo lano jako čertův ocas a hráči z A mužstva jim je kradli. Malí čertíci nechtěli přijít o svůj ocásek a nebylo je lehké chytit, nakonec se však lovcům, třineckým hráčům, podařilo sesbírat všechny čertí ocasy.

V oblíbené hře Cukr, káva, limonáda se dětem povedly úžasné pozice, ve kterých musely vydržet, než se začalo opět odříkávat. K vidění byl například Superman, pejsek, robot a mnohé další figury. Poté děti ukázaly svou obratnost a rychlost při probíhání pod švihadlem. Dětem zprvu nešlo načasování, ale po několika pokusech už probíhaly téměř bez zastavení.

V další společné hře se stali muži v červeném záškodníky. Děti měly za úkol pochytat všechny barevné rybičky (míčky), které utekly z kádí (kruhy) stejné barvy. Červení záškodníci jim rybičky stále přehazovali, než se malým rybářům povedlo všechny rybičky správně barevně roztřídit.

Závěrem hráči Áčka děti odměnili za jejich snahu a skvělou zábavu nejen potleskem, ale také drobnostmi, které pro malé sportovce přinesli.


Aktuálně

Aktuality

20. kolo MSFL

Výsledky 20. kola MSFL: Rosice - Uh. Brod 4:0, Brno - Hranice 0:3, Slovácko "B" - Ostrava "B" 1:1, Hlučín - Blansko 1:4, Hodonín - Frýdek-Místek 1:1, Zlínsko - Bohunice 0:1, Zlín "B" - Znojmo 1:0, Karviná "B" - Frýdlant 2:1.

24. 3. 2024, 20:58

Mieszek pokračuje v Řepištích

Mladý stoper Matěj Mieszek bude také v jarní části letošní sezony nastupovat za divizní Řepiště. Zamířil tam na hotování.

21. 3. 2024, 13:29