Aktuální zprávy

Modelový zápas: Červení zdolali černé

sobota 08. ledna. 2022 | Redakce
Úvodní týden zimní přípravy zakončili třinečtí fotbalisté modelovým utkáním, v němž hráči v červených dresech porazili fotbalisty v černé kombinaci 4:3.

Po zahajovacím úterním tréninku se třinečtí fotbalisté ve středu, ve čtvrtek a v pátek připravovali dvoufázově.

„Třeba ve čtvrtek jsme běhali osmkrát jeden kilometr. Měli jsme i velmi náročné tréninky v posilovně. Kluky bolí nohy, především stehna, mají problém sejít ze schodů. Tak už to ale v přípravě bývá. V nohách toho kluci mají hodně, pracovali velice dobře,“ pochvaloval si hlavní trenér třineckých fotbalistů Martin Zbončák.

Tréninkový zápas se v sobotu dopoledne uskutečnil na hřišti s umělou trávou, hrálo se dvakrát 35 minut. Za vítěze dvakrát skóroval Václav Juřena, po jedné brance přidali Tomáš Omasta a Denis Nieslanik. Branky fotbalistů hrajících v černém obstarali Michal Petráň, Martin Foltyn a Matěj Mieszek.

„Utkání bylo vrcholem úvodního týdne a splnilo svůj účel. Chtěli jsme vidět v akci Ondru Machuču, Denise Nieslanika a mladé kluky z dorostu. Jsme rádi, že jsme mohli hrát jedenáct proti jedenácti. Kluci to odehráli poctivě, předvedli spoustu hezkých akcí,“ dodal trenér Zbončák.

ČERVENÍ - ČERNÍ 4:3

Branky: Juřena 2, Omasta, Nieslanik - Mieszek, Petráň, Foltyn.

ČERVENÍ: Benedik - Szewieczek, Zogata, Klusák, Javůrek - Omasta, Buneš, Habusta, Kaniok - Juřena, Nieslanik.

ČERNÍ: Hasalík - Bolf, Mieszek, Klimek, Hýbl - Burgo, Machuča, Foltyn, Kania - Petráň, Puchel.

Aktuálně

Aktuality

Orság a Cienciala v sestavě ko

Do sestavy 23. kola MSFL portálu fotbalunas.cz dostala dvojice třineckých fotbalistů - stoper Samuel Orság a levý obránce Lukáš Cienciala.

16. 4. 2024, 10:30

23. kolo MSFL

Výsledky 23 kola MSFL: Uherský Brod - Start Brno 1:1, Ostrava "B" - Hlučín 3:0, Znojmo - Bohunice 4:0, Karviná "B" - Zlínsko 0:1, Hodonín - Uničov 2:1, Frýdek-Místek - Slovácko "B" 2:0, Blansko - Hranice 2:1, Frýdlant - Rosice 2:0.

16. 4. 2024, 10:28