Aktuální zprávy

Na soustředění vyrazili i mladíci z dorostu

úterý 11. ledna. 2022 | Redakce
Fotbalový Třinec zařadil do přípravy své talentované odchovance. V tomto týdnu nabírají s druholigovým týmem fyzickou kondici na soustředění v Luhačovicích.

Pětice hráčů z dorostu se zapojila do společné přípravy s prvním týmem a v sobotu odehrála modelový tréninkový zápas na umělé trávě.

Trenéři Třince Martin Zbončák a Zdeněk Cieslar vzali na soustředění obránce Pavla Klimka, Matěje Mieszka, Davida Zogatu a záložníka Vojtěcha Kanioka. Brankář Jakub Benedik zůstal doma kvůli studijním povinnostem.

Kluci si zasloužili šanci svými výkony a svým přístupem v podzimní části dorosteneckých soutěží. Vidíme v nich určitý potenciál. Koneckonců nejenom v nich, ale i v dalších. Teď jsme si však vybrali tyto hráče a doufáme, že ostatní je budou následovat,“ řekl sportovní manažer Fotbalu Třinec Marek Čelůstka.

Od příštího týdne třinecké fotbalisty čekají přípravné zápasy. Prvním vyzyvatelem bude Frýdek-Místek, následuje Žilina. „V těchto dvou utkáních si kluci určitě zahrají. Bude záležet pouze na jejich přístupu, výkonnosti a na tom, jak se budou adaptovat na mužský fotbal. To je hlavní důvod, proč jsme je přeřadili. Díky tomu dostanou šanci přesvědčit se, že dorostenecký fotbal je úplně jiný než mužský,“ dodal Čelůstka.

Na snímcích jsou David Zogata, Matěj Mieszek, Pavel Klimek, Vojtěch Kaniok a Jakub Benedik.









Aktuálně

Aktuality

Orság a Cienciala v sestavě ko

Do sestavy 23. kola MSFL portálu fotbalunas.cz dostala dvojice třineckých fotbalistů - stoper Samuel Orság a levý obránce Lukáš Cienciala.

16. 4. 2024, 10:30

23. kolo MSFL

Výsledky 23 kola MSFL: Uherský Brod - Start Brno 1:1, Ostrava "B" - Hlučín 3:0, Znojmo - Bohunice 4:0, Karviná "B" - Zlínsko 0:1, Hodonín - Uničov 2:1, Frýdek-Místek - Slovácko "B" 2:0, Blansko - Hranice 2:1, Frýdlant - Rosice 2:0.

16. 4. 2024, 10:28