Aktuální zprávy

Soustředění se povedlo, pochvaloval si kouč Zbončák

neděle 16. ledna. 2022 | Redakce
Čtrnáct dní tvrdé dřiny už mají třinečtí fotbalisté za sebou. Druhý týden strávili na kondičním soustředění v Luhačovicích. Trenér Martin Zbončák byl s jeho průběhem velice spokojen.

Uplynulé pondělí se třinečtí fotbalisté přesunuli do hotelu Vega v Luhačovicích, aby na tradičním místě nabrali fyzickou kondici.

Hotel na úrovni, strava a všechno ostatní, co jsme potřebovali, bylo super. Velmi se nám tam líbilo, po organizační stránce všechno fungovalo bezchybně, byli jsme spokojeni,“ pochvaloval si hlavní trenér třineckých fotbalistů Martin Zbončák.

Fotbalisté běhali po okruhu kolem přehrady, trénovali v hale a na umělé trávě, k dispozici měli také posilovnu a regeneraci. S prvním týmem v Luhačovicích trénovali také dorostenci – David Zogata, Matěj Mieszek, Pavel Klimek, Vojtěch Kaniok a brankáři Ondřej Schovanec a Lukáš Cvik.

Zapadli do týmu velmi dobře, byla to pro ně dobrá škola. Všichni hráči dostali zabrat, naběhali toho hodně. Odpracovali to poctivě, byli unavení. Soustředění slnilo naše očekávání, až nám bylo líto, že už skončilo,“ usmál se trenér. Potěšilo ho, že ač někteří hráči utrpěli drobné šrámy, nikdo si nepřivodil závažné zranění.

Ve středu fotbalisté Třince sehrají úvodní přípravné střetnutí se sousedním Frýdkem-Místkem. Zápas má výkop v 17.30 hodin. Příležitost dostanou také noví hráči včetně mladíků z dorostu.

První dva týdny jsme pojali kondičně. I když jsme už odehráli dvě modelová utkání, první minulou sobotu a druhé na závěr soustředění, nechtěli jsme v tomto období hrát přípravné zápasy. Na duel s Frýdkem se všichni těšíme, nejvíce pak hráči. Dáme šanci všem fotbalistům, každý odehraje poločas, včetně dorostenců,“ nastínil Martin Zbončák.

Aktuálně

Aktuality

Orság a Cienciala v sestavě ko

Do sestavy 23. kola MSFL portálu fotbalunas.cz dostala dvojice třineckých fotbalistů - stoper Samuel Orság a levý obránce Lukáš Cienciala.

16. 4. 2024, 10:30

23. kolo MSFL

Výsledky 23 kola MSFL: Uherský Brod - Start Brno 1:1, Ostrava "B" - Hlučín 3:0, Znojmo - Bohunice 4:0, Karviná "B" - Zlínsko 0:1, Hodonín - Uničov 2:1, Frýdek-Místek - Slovácko "B" 2:0, Blansko - Hranice 2:1, Frýdlant - Rosice 2:0.

16. 4. 2024, 10:28