Aktuální zprávy

Martin Foltyn prodloužil smlouvu

čtvrtek 24. února. 2022 | Redakce
Martin Foltyn, původně defenzivní záložník nastupující na postu středního obránce, prodloužil svou spolupráci s třineckým fotbalovým klubem o další dva roky.

Martin Foltyn přišel do Třince v létě roku 2020 z ostravského Baníku, jehož je odchovancem. Mezitím několik sezon oblékal dres Hlučína působícího v MSFL.

Během půldruhého roku se postupně vypracoval v jednoho z klíčových hráčů Třince. „Svými výkony i svým přístupem si vysloužil prodloužení smlouvy. Jsme rádi, že jsme se dohodli na další spolupráci. Pevně věříme, že Martin ve svých výkonech bude pokračovat. Je to hráč pocházející z našeho regionu, na takových fotbalistech chceme stavět,“ řekl sportovní manažer Fotbalu Třinec Marek Čelůlstka.

Martin Foltyn tak bude nastupovat za Třinec další dva roky. „V Třinci jsem moc rád. Když za mnou přišli s nabídkou prodloužení smlouvy, byla to pro mě jasná volba, nad jinou možností jsem ani neuvažoval. Těší mě, že trenéři i vedení mi důvěřují,“ pokračoval zkušený fotbalista.

Martin Foltyn bydlí s rodinou v Karviné, do Třince to má kousek. „Před pěti měsíci se nám narodil syn, takže Třinec pro mě byla priorita. Dobří spoluhráči i trenéři, takže o změně jsem neuvažoval,“ dodal Martin Foltyn.

Aktuálně

Aktuality

24. kolo MSFL

Výsledky 24. kola MSFL: Uničov - Karviná "B" 2:1, Hranice - Znojmo 1:2, Bohunice - Uherský Brod 0:1, Rosice - Frýdek-Místek 0:0, Brno - Ostrava "B" 0:2, Zlínsko - Blansko 2:1, Zlín "B" - Frýdlant 3:2, Slovácko "B" - Hodonín 1:1.

23. 4. 2024, 11:10

23. kolo MSFL

Výsledky 23 kola MSFL: Uherský Brod - Start Brno 1:1, Ostrava "B" - Hlučín 3:0, Znojmo - Bohunice 4:0, Karviná "B" - Zlínsko 0:1, Hodonín - Uničov 2:1, Frýdek-Místek - Slovácko "B" 2:0, Blansko - Hranice 2:1, Frýdlant - Rosice 2:0.

16. 4. 2024, 10:28