Preview k zápasu

Přijede Varnsdorf. Natáhne Třinec vítěznou šňůru?

úterý 12. dubna. 2022 | Redakce
Fotbalisté Varnsdorfu, kteří na podzim nasázeli Třinci pět branek, budou dalším soupeřem týmu kouče Martina Zbončáka. Zápas na Hřišti Rudolfa Labaje má výkop ve středu v 16.30 hodin.

Třebaže fotbalisté Varnsdorfu vyhráli pouze jeden zápas z posledních čtyř, nic to nemění na tom, že třineckým fotbalistům bude stát v cestě silný a velmi kvalitní protivník – aktuálně šestý celek tabulky.

Varnsdorf je o poznání nebezpečnější na své stadionu, kde pravidelně sbírá body. Na vlastní kůži se o tom přesvědčili také hráči Třince, kteří ze stadionu v Kotlině na podzim odjížděli s pětibrankovým přídělem.

Hru Varnsdorfu jsme si rozebrali a ukázali jsme si, v čem je silný. Hraje kombinační fotbal, v předu má několik individualit – Schöna, dvanáctigólového Dordiće, který si dlouhodobě udržuje fazonu. Na toho se musíme připravit především. Nebezpeční budou také další hráči – Kocourek, Radosta či Lauko,“ odtušil trenér Třince Martin Zbončák.

Jeho tým se bude muset mít na pozoru také při obranných standardních situacích. „Stopeři Hušek s Kouřilem, mají 202 centimetrů, bude složité je hlídat,“ podotkl trenér Třince.

Domácí fotbalisté by rádi navázali na předchozí tři zápasy, které na Hřišti Rudolfa Labaje vyhráli. „Pevně věřím, že jsme dobře připravení a potvrdíme bod z Jihlavy. Budeme chtít urvat co nejvíce, uvidíme, zda to bude stačit na tři body. Měli jsme o den delší regeneraci, Varnsdorf bude mít za sebou dlouhou cestu. I to by v závěru utkání mohlo hrát určitou roli,“ zamyslel se Zbončák.

Zítřejší střetnutí budou rozhodovat Lukášové Nehasil, Machač a Matoušek.

Aktuálně

Aktuality

20. kolo MSFL

Výsledky 20. kola MSFL: Rosice - Uh. Brod 4:0, Brno - Hranice 0:3, Slovácko "B" - Ostrava "B" 1:1, Hlučín - Blansko 1:4, Hodonín - Frýdek-Místek 1:1, Zlínsko - Bohunice 0:1, Zlín "B" - Znojmo 1:0, Karviná "B" - Frýdlant 2:1.

24. 3. 2024, 20:58

Mieszek pokračuje v Řepištích

Mladý stoper Matěj Mieszek bude také v jarní části letošní sezony nastupovat za divizní Řepiště. Zamířil tam na hotování.

21. 3. 2024, 13:29