Zápas

Třinec přišel o výhru v nastaveném čase

středa 13. dubna. 2022 | Redakce
Tohle hodně bolí! Sotva několik sekund dělilo třinecké fotbalisty od čtvrté domácí výhry v řadě. Varnsdorf z posledního útoku srovnal na 1:1 a odvezl si z Třince bod.

Podzimní vzájemný zápas dopadl pro Třinec neslavně, z Varnsdorfu si odvezl pětigólovou prohru, takže měl svému tabulkově výše postavenému soupeři co vracet.

Jako první měl práci domácí brankář Hasalík, s hlavičkou stopera Kouřila po rohu Radosty neměl problém.

Jakmile se ke stejné standardní situaci dopracovali domácí, hned z toho byla vyložená šance. Na Javůrkův centr si naskočil Dedič, stoper Kouřil vykopl jeho hlavičku z prázdné brány.

V nastaveném čase úvodního dějství Dordić předložil míč Schönovi, jehož přízemní střelu zpoza velkého čtverce Hasalík vytáhl na rohový kop.

Po změně stran domácí fotbalisté z ničeho nic udeřili. Omasta hodil dlouhý aut a kanonýr René Dedič přesně umístěnou hlavičkou demonstroval své střelecké schopnosti – 1:0.

Přibližně dvacet minut před koncem třinečtí fotbalisté měli nadosah gólovou pojistku. Po Machučově centru na zadní tyč hlavičkoval Kania, ale rozvlnil pouze boční síť. Vzápětí si na Javůrkův rohový kop naskočil Foltyn, tvrdou hlavičkou však nastřelil gólmana hostů.

Když už to vypadalo, že spokojení diváci budou s fotbalisty po závěrečném hvizdu slavit čtvrtou domácí výhru za sebou, hosté z Varnsdorfu vyrovnali.

Ve třetí minutě nastaveného času se zaskvěl Hasalík, když bravurně vytáhl střelu do protipohybu. Následoval rohový kop, na který se vydal i brankář. Domácí neuhlídali M. Richtera, který přesnou hlavičkou zařídil bodový smír.

Aktuálně

Aktuality

Orság a Cienciala v sestavě ko

Do sestavy 23. kola MSFL portálu fotbalunas.cz dostala dvojice třineckých fotbalistů - stoper Samuel Orság a levý obránce Lukáš Cienciala.

16. 4. 2024, 10:30

23. kolo MSFL

Výsledky 23 kola MSFL: Uherský Brod - Start Brno 1:1, Ostrava "B" - Hlučín 3:0, Znojmo - Bohunice 4:0, Karviná "B" - Zlínsko 0:1, Hodonín - Uničov 2:1, Frýdek-Místek - Slovácko "B" 2:0, Blansko - Hranice 2:1, Frýdlant - Rosice 2:0.

16. 4. 2024, 10:28