Preview k zápasu

Třinec se postaví Žižkovu, chce bodovat

sobota 16. dubna. 2022 | Redakce
Premiérové jarní vítězství na soupeřově půdě by si rádi na čtvrtý pokus připsali třinečtí fotbalisté. V neděli před polednem se představí na stadionu Viktorie Žižkov.

Třebaže se Pražanům, kteří jsou na poslední příčce, na jaře výsledkově nedaří, jejich kvalitní tým je pro všechny houževnatým a nepříjemným protivníkem.

V tabulce jsou Žižkovští aktuálně na poslední příčce s 11 body. Po sérii nezdarů u mužstva skončil trenér Martin Pulpit, uvolněné místo na lavičce zaujal Ondřej Švejdík.

Třinečtí fotbalisté cítí zklamání po utkání s Varnsdorfem, kdy jim tři body doslova proklouzly mezi prsty – přišli o ně v začínající čtvrté minutě nastavení.

Žižkov má sice ztrátu, ale vítězství jej může nakopnout. Pro nás bude důležité neprohrát. Rádi bychom získali body, které jsme ztratili na domácím hřišti. Venku jsme na jaře ještě nevyhráli, pokusíme se to změnit,“ přislíbil útočník Třince René Dedič.

Předchozí střetnutí na cizím hřišti se svěřencům trenéra Martina Zbončáka docela povedlo, z Jihlavy si přivezli bod za remízu. S prázdnou by se neradi vraceli ani z Prahy. „Na Žižkově chceme uhrát tři body. Cesta k nim povede přes poctivou defenzívu a proměňování šancí,“ dodal brankář Třince Lukáš Hasalík.

Nedělní utkání, které startuje patnáct minut po desáté hodině, bude řídit Vít Zaoral ve spolupráci se Zdeňkem Arnoštem a Jakubem Burešem.

Aktuálně

Aktuality

24. kolo MSFL

Výsledky 24. kola MSFL: Uničov - Karviná "B" 2:1, Hranice - Znojmo 1:2, Bohunice - Uherský Brod 0:1, Rosice - Frýdek-Místek 0:0, Brno - Ostrava "B" 0:2, Zlínsko - Blansko 2:1, Zlín "B" - Frýdlant 3:2, Slovácko "B" - Hodonín 1:1.

23. 4. 2024, 11:10

23. kolo MSFL

Výsledky 23 kola MSFL: Uherský Brod - Start Brno 1:1, Ostrava "B" - Hlučín 3:0, Znojmo - Bohunice 4:0, Karviná "B" - Zlínsko 0:1, Hodonín - Uničov 2:1, Frýdek-Místek - Slovácko "B" 2:0, Blansko - Hranice 2:1, Frýdlant - Rosice 2:0.

16. 4. 2024, 10:28