Rozhovory

Doma musíme vyhrávat, zdůrazňuje Bedecs

čtvrtek 21. dubna. 2022 | Redakce
Žižkov patří mezi oblíbené soupeře třineckých fotbalistů. Bodovali proti němu i tentokrát, i když neudrželi jednobrankové vedení. „Asi nám vyhovuje dopolední výkop,“ připustil obránce Třince Imrich Bedecs.

Čím to, že proti Žižkovu pravidelně sbíráte body?

Nevím. Pokud jde o venkovní zápasy, na Žižkově se nám hraje dobře asi proto, že jsme zvyklí hrávat dopoledne. Na Žižkově mají výborný trávník a skvělé fotbalové prostředí. Nemyslím si, že Žižkov by z nás měl nějaký komplex. Myslím si, že o tom takhle ani nepřemýšlejí. Nám se v Praze hraje dobře.

Úvod utkání patřil domácím. Ve čtvrté minutě vás zachránilo břevno…

Opakovali jsme si, že musíme zvládnout začátek, protože na nás určitě vletí. Úvod utkání jsme přesto nezachytili. Domácím pomohla standardka…I když má Žižkov málo bodů, má kvalitní tým a prvních třicet minut nás přehrával.

Domácí šli do vedení, vy jste vzápětí vyrovnali. Postavil vás gól na 1:1 na nohy?

Myslím si, že nám mohl pomoct ještě více. První poločas se nám příliš nevydařil, a tak jsme si o pauze řekli, co musíme zlepšit. Dali jsme gól na 2:1 a myslím si, že jsme měli přidat gól na 3:1.

Neprohráli jste už čtyřikrát po sobě, ale třemi remízami v řadě jste si příliš nepomohli…

Poslední dva zápasy nám výsledkově nevyšly, jak bychom si představovali. Ale je potřeba říct, že proti Chrudimi jsme dali gól v nastavení my. Je potřeba hrát do konce. Sice se říká, že je lepší jednou prohrát a dvakrát vyhrát, ale já si myslím, že ten bod ze hřiště soupeře může mít cenu zlata. Musíme zůstat pokorní. Teď je pro nás bod s Varnsdorfem a na Žižkově málo, ale může se stát, že právě ty dva body nám zachrání soutěž.

V sobotu dopoledne přivítáte rezervu pražské Sparty…

Musíme se dát dohromady. V sobotu musíme vyhrát, nic jiného nepřichází v úvahu. Přijede soupeř, který bude spoléhat na běhavý fotbal. My se na něho musíme důkladně připravit. Domácí zápasy musíme vyhrávat, a je úplně jedno, kdo k nám přijede.

Aktuálně

Aktuality

24. kolo MSFL

Výsledky 24. kola MSFL: Uničov - Karviná "B" 2:1, Hranice - Znojmo 1:2, Bohunice - Uherský Brod 0:1, Rosice - Frýdek-Místek 0:0, Brno - Ostrava "B" 0:2, Zlínsko - Blansko 2:1, Zlín "B" - Frýdlant 3:2, Slovácko "B" - Hodonín 1:1.

23. 4. 2024, 11:10

23. kolo MSFL

Výsledky 23 kola MSFL: Uherský Brod - Start Brno 1:1, Ostrava "B" - Hlučín 3:0, Znojmo - Bohunice 4:0, Karviná "B" - Zlínsko 0:1, Hodonín - Uničov 2:1, Frýdek-Místek - Slovácko "B" 2:0, Blansko - Hranice 2:1, Frýdlant - Rosice 2:0.

16. 4. 2024, 10:28