Články mládež

U8: Poděkování klubu a sponzorům

pátek 13. května. 2022 | Jana Zipserová
Konec sezóny klepe na dveře a děti kategorie U8 rozhodně mají nač vzpomínat. Nabitý program, který jim naplánovali trenéři, jim přinesl mnoho zážitků a krásných vzpomínek. A jak to v této době bývá, nic z toho by se neudálo bez podpory klubu a sponzorů. Což si dobře trenéři uvědomují a tak vyjádřili svůj vděk vůči klubu i sponzorům.

Poděkování pro vedení třineckého fotbalu a sponzorům Kategorie fotbal Třinec U8

Na začátek, děkujeme vedení Třineckého fotbalu za přístup a podporu třinecké mládeže a sponzorům:

  • pneuservis LIPKA
  • autoservis SILESIA CARS
  • GRIMO BOZP
  • VESUVIUS
  • TURKL STAV
  • autodíly DARMA (Polsko)
  • p. Zbyněk Nieslanik

Za dary od sponzorů se uskutečnily pro děti různé sportovní i kulturní akce. Děti měly krásného Mikuláše s čertem, výborné soustředění ve Smilovicích s bowlingem, zakončeným turnajem o medaile, kde si každý hráč odvezl domů zlatou medaili. Dne 24.5 se kluci vydají do aquaparku v Istebná (Polsko) a následně se uskuteční zakončení, kde kluci odehrají nejtěžší zápas sezóny proti maminkám.

Kluci dostali za velkého přispění fotbalu Třinec a sponzorů šusťákové soupravy, zimní čepice, kšiltovky, rukavice, štulpny, švihadla a mnohé další. Dále se peníze využily na nákupy svačinek, obědů, večeří, pitného režimu, sladkostí a pohonných hmot. Za necelý rok kluci odehráli velkou porci zápasů a turnajů (např. Polsko 2. místo, Hradec Králové 14. místo, Hlučín 2. místo, Třinec – Hala Stars 1. místo, Vratimov 3. místo atd.), kde ukázali, že se můžou konfrontovat i s daleko většími kluby. Vyvrcholení sezóny pro kluky bude 3.6. - 5.6. finále Poháru mládeže v Benešově.

Chtěli by jsme Vás pozvat dne 1.6 2022 od 15:00 na Den dětí, který Fotbal Třinec pořádá pro fotbalisty a fotbalistky přípravek na hřišti na Borku. Děti si zahrají mezi sebou na několika postavených hřištích, zábavu jim také zajistí skákací hrad a hlad se žízní budou moci zahnat u stánků s občerstvením. Tímto Vás srdečně zveme, tak dorazte s rodinou si užít Den dětí s fotbalem.

Ještě jednou děkuji za nás trenéry, hráče i rodiče, kteří vytvořili skvělou partu a jsou nedílnou součástí týmu Fotbal Třinec kategorie U8.

Tomáš Vávra, trenér FK Třinec U8

Aktuálně

Aktuality

24. kolo MSFL

Výsledky 24. kola MSFL: Uničov - Karviná "B" 2:1, Hranice - Znojmo 1:2, Bohunice - Uherský Brod 0:1, Rosice - Frýdek-Místek 0:0, Brno - Ostrava "B" 0:2, Zlínsko - Blansko 2:1, Zlín "B" - Frýdlant 3:2, Slovácko "B" - Hodonín 1:1.

23. 4. 2024, 11:10

23. kolo MSFL

Výsledky 23 kola MSFL: Uherský Brod - Start Brno 1:1, Ostrava "B" - Hlučín 3:0, Znojmo - Bohunice 4:0, Karviná "B" - Zlínsko 0:1, Hodonín - Uničov 2:1, Frýdek-Místek - Slovácko "B" 2:0, Blansko - Hranice 2:1, Frýdlant - Rosice 2:0.

16. 4. 2024, 10:28