Rozhovory

Naše hra měla k ideálu daleko, tvrdí Matěj Hýbl

pondělí 20. června. 2022 | Redakce
Pod jediným úspěchem třineckých fotbalistů v zahajovacím přípravném zápase se podepsal Matěj Hýbl, který nastoupil na pozici levého záložníka.

Užili jste si utkání s Dubnicí na českotěšínském stadionu?

Samozřejmě. Každý raději hraje než trénuje. Myslím si, že ten zápas splnil účel z hlediska toho, že už máme něco v nohách. Šlo především o to, abychom to poctivě odmakali, protože teď nabíráme kondici. Chceme hrát náročným stylem a bez kondičky se neobejdeme.

Naskočil jsi na postu levého záložníka. Jak ti to vyhovovalo?

Můj post je sice bek, ale nevadí mi to. Mám větší možnost zaútočit a dát třeba gól, takže s tím větší problém nemám. Je to ale náročnější, používá se jiný typ náběhů.

Dvakrát jsi se zapsal mezi střelce, v prvním případě rozhodčí neuznali tvůj zásah kvůli domnělému postavení mimo hru.

Naše hra měla k ideálu daleko. Musíme být více produktivní, hlavně pak v soutěži. Venku jsme na jaře moc góly nedávali, to určitě budeme chtít změnit a být maximálně produktivní.

Jak náročná je příprava pod trenéry Zbončákem a Cieslarem?

Je to těžké, ale já tu dřinu mám rád. Bolí to, všichni nadáváme, ale vždycky to zkousneme. Příprava se odvíjí od toho, že budeme chtít hrát náročným stylem.

Aktuálně

Aktuality

20. kolo MSFL

Výsledky 20. kola MSFL: Rosice - Uh. Brod 4:0, Brno - Hranice 0:3, Slovácko "B" - Ostrava "B" 1:1, Hlučín - Blansko 1:4, Hodonín - Frýdek-Místek 1:1, Zlínsko - Bohunice 0:1, Zlín "B" - Znojmo 1:0, Karviná "B" - Frýdlant 2:1.

24. 3. 2024, 20:58

Mieszek pokračuje v Řepištích

Mladý stoper Matěj Mieszek bude také v jarní části letošní sezony nastupovat za divizní Řepiště. Zamířil tam na hotování.

21. 3. 2024, 13:29