Ohlasy po zápase

S první půlí byl kouč Zbončák spokojen

pondělí 27. června. 2022 | Redakce
Třebaže ve druhém přípravném měření sil třinečtí fotbalisté podlehli Bánské Bystrici 0:3, jejich kouč Martin Zbončák našel na zápase pozitiva.

Slovenský celek, který se vrátil do nejvyšší soutěže, se v závěru úvodního dějství dostal do vedení.

První poločas byl z naší strany velmi kvalitní, neustále jsme kombinovali, nepouštěli jsme soupeře do nějakých vážnějších situací. A když už se to stalo, po brejku jsme dostali gól. Situaci předcházela naše laciná ztráta. Jinak tam bylo nasazení, tempo a kvalita, naše hra měla skoro všechno, co by měla mít. Chybělo tomu akorát lepší řešení v ofenzivě, nějaké situace jsme měli, vstřelit branku jsme nedokázali. Takhle bych si představoval, že by kluci hráli i v mistrácích. S tím, že situace v ofenzívě budeme řešit tak, abychom gól dali,“ ohlédl se trenér Třince Martin Zbončák za prvním poločasem.

Před začátkem druhé části hry a pak také v jejím průběhu poněkud poupravil složení jedenáctky na hřišti. Slovenskému soupeři se podařilo navýšit své vedení dvěma trefami, a tak odjel s výhrou v poměru 3:0.

Ve druhém poločase jsme to prostřídali a hra ztratila tempo a kompaktnost. Byla rozháraná a ztratila kvalitu. Z brejků jsme dostali další dva góly. Ztratili jsme míč a soupeř nás za to dvakrát potrestal. Pak jsme mohli dostat ještě jeden gól. I když naše sestava už byla kombinovaná, vytvořili jsme si situace, které mohly vést ke vstřelení branky. Špatné řešení nás v tomhle směru srazilo dole. Každá porážka bolí, i v přípravě,“ pokračoval hlavní trenér Třince.

Výkon nových hráčů, kteří zasáhli do hry, ho potěšil. „Straňák se jeví velice dobře, velmi dobře hrál také Kateřiňák. Obadal, když hrál v prvním poločase záložníka, si také vedl dobře a přesvědčil nás. Brak měl dvouměsíční tréninkový výpadek, takže jsme se dohodli, že odehraje poločas a ve středu celý zápas,“ prozradil kouč Zbončák.

Aktuálně

Aktuality

24. kolo MSFL

Výsledky 24. kola MSFL: Uničov - Karviná "B" 2:1, Hranice - Znojmo 1:2, Bohunice - Uherský Brod 0:1, Rosice - Frýdek-Místek 0:0, Brno - Ostrava "B" 0:2, Zlínsko - Blansko 2:1, Zlín "B" - Frýdlant 3:2, Slovácko "B" - Hodonín 1:1.

23. 4. 2024, 11:10

23. kolo MSFL

Výsledky 23 kola MSFL: Uherský Brod - Start Brno 1:1, Ostrava "B" - Hlučín 3:0, Znojmo - Bohunice 4:0, Karviná "B" - Zlínsko 0:1, Hodonín - Uničov 2:1, Frýdek-Místek - Slovácko "B" 2:0, Blansko - Hranice 2:1, Frýdlant - Rosice 2:0.

16. 4. 2024, 10:28