Rozhovory

V Třinci jsem spokojený, hlásí Dominik Straňák

pátek 01. července. 2022 | Redakce
Vítězné utkání třineckých fotbalistů na púchovském stadionu, kde se v minulosti hrávala nejvyšší soutěž, bylo zvláštní pro stopera Dominika Straňáka. Vytáhlý obránce zamířil do Třince právě z Púchova.

Jaký byl pro tebe zápas v Púchově?

Specifický, protože jsem tady s klukama zahájil letní přípravu. Měli jsme fantastické jaro, povedlo se nám zachránit druhou ligu, takže na Púchov mi zůstanou jen ty nejlepší vzpomínky.

Jak došlo k tomu, že jsi se najednou objevil v Třinci?

Přes manažéra. Do Třince jsem měl jít na několikadenní zkoušku i se zápasem. Trenéři řekli, že jsou se mnou spokojení, že se mnou chtějí i nadále spolupracovat.

Jaké jsou tvé první dojmy v novém působišti?

Jen ty nejlepší. Parta je skvělá, tvrdě trénujeme, což je v letní přípravě potřeba, abychom byli dobře nachystaní na novou sezonu. V Třinci jsem zatím se vším spokojený.

Jak hodnotíš první vítězný duel na púchovském stadionu?

Výhra je povzbudivá, protože jsme měli za sebou vydatné tréninky. Jsme rádi, že se nám už konečně povedlo zvítězit.

Jak se vyvíjela tvoje dosavadní fotbalová kariéra?

Začínal jsem v Nitře, asi ve dvanácti letech. Odtamtud jsem přestoupil do Podbrezové. Když se mnou přestali počítat, měl jsem i krátkou anabázi v Česku, narychlo jsem se objevil ve Frýdku – Místku a pak jsem šel do Prostějova. Můj přestup se řešil zdlouhavě a komplikovaně, takže jsem prakticky vůbec nebyl k dispozici, odehrál jsem snad jen tři. Pak jsem šel na hostování do Uničova, odkud jsem se vrátil na Slovensko – do Púchova.

Aktuálně

Aktuality

Orság a Cienciala v sestavě ko

Do sestavy 23. kola MSFL portálu fotbalunas.cz dostala dvojice třineckých fotbalistů - stoper Samuel Orság a levý obránce Lukáš Cienciala.

16. 4. 2024, 10:30

23. kolo MSFL

Výsledky 23 kola MSFL: Uherský Brod - Start Brno 1:1, Ostrava "B" - Hlučín 3:0, Znojmo - Bohunice 4:0, Karviná "B" - Zlínsko 0:1, Hodonín - Uničov 2:1, Frýdek-Místek - Slovácko "B" 2:0, Blansko - Hranice 2:1, Frýdlant - Rosice 2:0.

16. 4. 2024, 10:28