Rozhovory

Na Slovácko se musíme dobře připravit, ví Matěj Hýbl

pondělí 04. července. 2022 | Redakce
Jediným hráčem, který proti rezervě Žiliny strávil na hřišti 90. minut, byl levý obránce Matěj Hýbl. „Byl jsem za to rád,“ přiznal zkušený fotbalista. Zítra se jeho tým představí na Slovácku.

Jak hodnotíš utkání s béčkem Žiliny, ve kterém jste zapsali druhou výhru v přípravě?

Konečně jsme začali proměňovat šance, i když spoustu dalších situací jsme nedohráli do konce. Finální fázi musíme zlepšit. Každé vítězství je pro nás povzbudivé.

V prvním poločase hrála jedenáctka podobající se té, která nastupovala na jaře. Po změně stran zasáhli do hry noví hráči.

Kluci si s tím poradili velmi slušně. Myslím si, že obě jedenáctky to zvládly velmi dobře. Konečně jsme dali více gólů, výsledek 5:0 je super.

Proč ti trenéři na rozdíl od ostatních hráčů, dopřáli plnou devadesátiminutovou porci?

Byli jsme domluvení, že budu hrát 60. minut. Jelikož se zranil Vojta Brak, zůstal jsem na hřišti až do konce. Neměl jsem s tím problém, byl jsem naopak rád.

Co lze čekat od pohárového účastníka ze Slovácka, který bude vaším dalším soupeřem?

Bude to velmi náročné. Čím kvalitnější soupeř nás prověří, tím to pro nás bude lepší. Čeká nás super test, na Slovácko se musíme dobře připravit a pokusit se ten zápas co nejlépe zvládnout.

Aktuálně

Aktuality

Orság a Cienciala v sestavě ko

Do sestavy 23. kola MSFL portálu fotbalunas.cz dostala dvojice třineckých fotbalistů - stoper Samuel Orság a levý obránce Lukáš Cienciala.

16. 4. 2024, 10:30

23. kolo MSFL

Výsledky 23 kola MSFL: Uherský Brod - Start Brno 1:1, Ostrava "B" - Hlučín 3:0, Znojmo - Bohunice 4:0, Karviná "B" - Zlínsko 0:1, Hodonín - Uničov 2:1, Frýdek-Místek - Slovácko "B" 2:0, Blansko - Hranice 2:1, Frýdlant - Rosice 2:0.

16. 4. 2024, 10:28