Rozhovory

Mužstvo vypadá slušně, zvykáme si na sebe, říká Kryštof Obadal

čtvrtek 07. července. 2022 | Redakce
Přípravný zápas na Slovácku byl speciální pro nového hráče Třince Kryštofa Obadala, který v mládežnických letech dres Slovácka oblékal.

Prohrát s účastníkem pohárové Evropy 2:0 to není žádná ostuda, souhlasíš?

Samozřejmě. Byli jsme si vědomi síly Slovácka a chtěli jsme k tomu přistoupit na maximum. V prvním poločase i v závěru utkání jsme měli několik šancí. Slovácko bylo kvalitnější v koncovce, hrálo organizovaně, kvalita prvoligového mužstva byla znát.

Je podle tebe lepší hrát s teoreticky slabším protivníkem a výhrou si pozvednout sebevědomí, nebo se pasovat se silnějšími týmy?

Porovnali jsme síly s ligistou. Každý z nás viděl, jakou má první liga kvalitu a na čem ještě musíme zapracovat. Naše mužstvo se jeví slušně, zvykáme si na sebe, takže doufám, že v soutěži to bude ještě lepší.

Jsi z Uherského Brodu, poté jsi pokračoval ve Slovácku. Vrátil jsi se do známého prostředí.

Bylo to pro mě speciální, vrátil jsem se domů. Chtěl jsem se ukázat v co nejlepším světle. Škoda jen, že jsme prohráli.

Měl jsi v hledišti nějaké příbuzné?

Rodiče byli zrovna na dovolené, takže zápas neviděli. Znám spoustu kluků ze Slovácka – Srubka, Vechetu, Jurošku, Poláška a dalších.

Jak hodnotíš vaše dosavadní počínání v přípravě?

Slovácko bylo nejsilnějším týmem, se kterým jsme se utkali. Předtím jsme hráli s béčkem Žiliny, vyhráli jsme hladce. Pokusíme se zvítězit i o víkendu. Chceme mít co nejvíce výher a být psychicky odolní.

Někdy nastupuješ na pozici levého obránce, jindy hraješ levého záložníka. Co ti více vyhovuje?

Přiznám se, že nejlépe se cítím na levém bekovi. Jsem sice pravák, ale snad to zvládám i nalevo.

Aktuálně

Aktuality

20. kolo MSFL

Výsledky 20. kola MSFL: Rosice - Uh. Brod 4:0, Brno - Hranice 0:3, Slovácko "B" - Ostrava "B" 1:1, Hlučín - Blansko 1:4, Hodonín - Frýdek-Místek 1:1, Zlínsko - Bohunice 0:1, Zlín "B" - Znojmo 1:0, Karviná "B" - Frýdlant 2:1.

24. 3. 2024, 20:58

Mieszek pokračuje v Řepištích

Mladý stoper Matěj Mieszek bude také v jarní části letošní sezony nastupovat za divizní Řepiště. Zamířil tam na hotování.

21. 3. 2024, 13:29