Rozhovory

Musím na sobě dál pracovat, ví Lukáš Hasalík

čtvrtek 21. července. 2022 | Redakce
Již za několik málo dnů započne druhou sezonu v třineckém dresu brankář Lukáš Hasalík.

Vraťme se ještě k uplynulé sezoně – tvé první v mužském fotbale, kdy jsi chytal víceméně stabilně. Jaká byla?

Jsem moc rád, že jsem nakonec odchytal více zápasů, než jsem čekal. Když jsem sem přicházel, nepředpokládal jsem, že dostanu takovou zápasovou porci. Těší mě to, že jsme zachránili druhou ligu a já odchytal polovinu zápasů.

Byl jsi sám se sebou spokojený?

Chytalo se mi dobře. Vím, že na sobě musím i nadále pracovat, protože občas se vyskytly situace a góly, které by se stávat neměly. S trenérem jsme to pochopitelně rozebírali. Vím, čeho se mám vyvarovat. Doufám, že v příští sezoně to z mé strany bude ještě lepší.

Po sezoně jsi se vrátil do Liberce, se kterým jsi naskočil do letní přípravy.

Kromě mě tam byli ještě další dva gólmani a také brankář z dorostu. Odchytal jsem poločas proti Hradci Králové. Rovnou jsem řekl, že bych raději zůstal v Třinci, abych nasbíral další zkušenosti.

Během letní přípravy jsi měl nejvíce práce v zápase se Slováckem.

Byl to nejtěžší soupeř, zachytal jsem si více než ve zbývajících zápasech. Slovácko mělo dost šancí a prověřilo nás. Odehráli jsme proti němu solidní zápas. Pro nás je jen dobře, že můžeme v přípravě nastoupit proti tak kvalitnímu soupeři.

Aktuálně

Aktuality

24. kolo MSFL

Výsledky 24. kola MSFL: Uničov - Karviná "B" 2:1, Hranice - Znojmo 1:2, Bohunice - Uherský Brod 0:1, Rosice - Frýdek-Místek 0:0, Brno - Ostrava "B" 0:2, Zlínsko - Blansko 2:1, Zlín "B" - Frýdlant 3:2, Slovácko "B" - Hodonín 1:1.

23. 4. 2024, 11:10

23. kolo MSFL

Výsledky 23 kola MSFL: Uherský Brod - Start Brno 1:1, Ostrava "B" - Hlučín 3:0, Znojmo - Bohunice 4:0, Karviná "B" - Zlínsko 0:1, Hodonín - Uničov 2:1, Frýdek-Místek - Slovácko "B" 2:0, Blansko - Hranice 2:1, Frýdlant - Rosice 2:0.

16. 4. 2024, 10:28