Rozhovory

Gól bych vyměnil za tři body, říká Dominik Straňák

čtvrtek 13. října. 2022 | Redakce
Premiérovou trefu za Třinec si na stadionu Táborska připsal stoper Dominik Straňák. Letní posila z Púchova patří ke stabilním článkům základní sestavy.

Jak vypadal tvůj první zásah v barvách Třince?

Holas (Holík) nacentroval do šestnáctky, já se zorientoval a protihráči jsem to trefil mezi nohy. Brankář měl zakrytý výhled, a tak to tam spadlo. Raději bych ten gól vyměnil za tříbodový zisk, protože už ho nutně potřebujeme. Snad to zvládneme doma proti Jihlavě.

Jak jsi spokojený s dosavadním působením v Třinci?

V kabině jsme opravdu super parta, kluci jsou výborní. Lidé z vedení se nám snaží vytvářet co možná nejlepší podmínky. Jsem tady velmi spokojený.

V sestavě jsi nechyběl ani jednou. Čekal jsi, že toho odehraješ tolik?

Jsem moc rád, že mi trenéři důvěřují a že se mi vyhýbají zranění. Bez toho by to nešlo. Moc mě těší, že hrávám pravidelně, trenérům se budu snažit splatit jejich důvěru.

Co říkáš na vaše dosavadní výsledky?

Začátek jsme měli dobrý, přesto jsme si vývoj podzimní části představovali jinak. Potkala nás série několika zápasů bez výhry, ale ani v jednom utkání jsme nebyli horším týmem. Měli jsme určité výpadky, ale co se týče předvedené hry, nezasloužíme si být tam, kde jsme. Věřím, že budeme tabulkou stoupat. Představovali jsme si to trošku jinak.

V sobotu přivítáte Jihlavu. Rozdají si to týmy, kterým se v poslední době výsledkově nedaří.

Jihlava má několik zápasů bez výhry. Očekávám, že nepřijede bránit jako Chrudim, ale že bude fotbalová, což by nám mohlo vyhovovat. Pevně věřím, že to už konečně doma zlomíme, vyhrajeme a posuneme se v tabulce výš.

Aktuálně

Aktuality

24. kolo MSFL

Výsledky 24. kola MSFL: Uničov - Karviná "B" 2:1, Hranice - Znojmo 1:2, Bohunice - Uherský Brod 0:1, Rosice - Frýdek-Místek 0:0, Brno - Ostrava "B" 0:2, Zlínsko - Blansko 2:1, Zlín "B" - Frýdlant 3:2, Slovácko "B" - Hodonín 1:1.

23. 4. 2024, 11:10

23. kolo MSFL

Výsledky 23 kola MSFL: Uherský Brod - Start Brno 1:1, Ostrava "B" - Hlučín 3:0, Znojmo - Bohunice 4:0, Karviná "B" - Zlínsko 0:1, Hodonín - Uničov 2:1, Frýdek-Místek - Slovácko "B" 2:0, Blansko - Hranice 2:1, Frýdlant - Rosice 2:0.

16. 4. 2024, 10:28