Rozhovory

Jihlava hrála dobře, uznal Dominik Straňák

úterý 18. října. 2022 | Redakce
K dělbě bodů s Jihlavou se výrazně přičinil obránce Dominik Straňák. Urostlý stoper vyrovnal na 1:1, skóroval podruhé za sebou.

Oba celky od konce prázdnin nevyhrály. V jaké rozpoložení jste do utkání s Jihlavou šli?

Chtěli jsme to doma zlomit, protože se nám tu daří a sbíráme body. Už konečně musíme začít sbírat body i venku. Snad nějaké dovezeme hned v příštím zápase.

Po třech porážkách jste konečně bodovali. Přijímáš remízu?

Chtěli jsme získat tři body. S ohledem na průběh zápasu, kdy nám rozhodčí vyloučil hráče a dohrávali jsme o jednoho méně, jsme rádi i za bod.

Jihlava vám zatápěla po rychlých brejcích a přímočarých akcích. Co na její hru říkáš?

Jihlava hrála dobře kombinačně, její hráči si hledali místa, byli nebezpeční. Jsme rádi, že jsme inkasovali pouze jednou, ale i tomu jednomu gólu jsme mohli předejít.

Podruhé za sebou jsi se zapsal mezi střelce. Jak jsi viděl svou branku?

Hosté mi to sklepli prakticky sami. Podíval jsem se na bránu a trefil jsem to levačkou k protější tyči. Za dva góly ve dvou po sobě jdoucích zápasech jsem rád, snad to tak bude pokračovat.

Několik minut po vyrovnávajícím gólu jsi nezvykle zahrával i přímý kop. To proto, že v ten moment jsi byl jediný levák na hřišti?

Přesně tak. Šlo obstřelit zeď, bohužel jsem trefil toho nejmenšího hráče, který v ní stál. Měl jsem to dát trochu výš.

Ve středu vás čeká pohárové střetnutí na půdě prvoligové Bohemky. Pojedete favorita překvapit?

Všichni se na ten zápas velmi těšíme, protože zápasy proti prvoligovým týmům nehráváme. Bude to pro nás výborný příležitost, jak změřit síly s prvoligovým soupeřem. Nemáme co ztratit, budeme chtít hrát s chutí a pokusit se uhrát co nejlepší výsledek.

Aktuálně

Aktuality

Orság a Cienciala v sestavě ko

Do sestavy 23. kola MSFL portálu fotbalunas.cz dostala dvojice třineckých fotbalistů - stoper Samuel Orság a levý obránce Lukáš Cienciala.

16. 4. 2024, 10:30

23. kolo MSFL

Výsledky 23 kola MSFL: Uherský Brod - Start Brno 1:1, Ostrava "B" - Hlučín 3:0, Znojmo - Bohunice 4:0, Karviná "B" - Zlínsko 0:1, Hodonín - Uničov 2:1, Frýdek-Místek - Slovácko "B" 2:0, Blansko - Hranice 2:1, Frýdlant - Rosice 2:0.

16. 4. 2024, 10:28