Aktuální zprávy

Třinečtí fotbalisté pokračují v tréninku

pondělí 21. listopadu. 2022 | Redakce
Po týdenní pauze se dnes sešli ke společnému tréninku třinečtí fotbalisté. V třinecké malé Werk areně mezi sebou odehráli hokejové utkání.

Svěřenci trenérů Martina Zbončáka a Zdeňka Cieslara dnes vyměnili kopačky za brusle a chopili se holí. V hokejovém klání staří versus mladí se radovali dříve narození hráči. Odveta je na pořadu v pátek.

Nehrál brankář Lukáš Hasalík, který měl na noze dlahu a také Tomáš Omasta, jehož zlobila třísla. Hokej si naopak nenechal ujít Václav Juřena, který v závěru sezony scházel kvůli poraněným žebrům,“ prozradil hlavní kouč Třince Martin Zbončák a dodal, že ostatní hráči jsou zdravotně v pořádku.

Zítra jeho svěřence čeká na umělce fotbalové utkání staří versus mladí, ve středu běhání v lesoparku, ve čtvrtek další fotbalové klání a v pátek zmíněný hokej.

Po volném víkendu bude tréninkový proces pokračovat také v příštím týdnu. V rámci přípravného kempu se trenérskému štábu předvede několik potenciálních posil.

Třinečtí sehrají dva zápasy. V poslední listopadovou středu od 18.00 hodin změří síly s třetiligovým Frýdlantem nad Ostravicí a v první prosincovou sobotu od 10.00 hodin přivítají na svém trávníku taktéž třetiligové Vítkovice.

Příležitost dostanou mimo jiné někteří nadějní kluci z dorostu, dále hráči, kteří toho tolik v podzimní části neodehráli a také vyhlédnutí fotbalisté, kteří by na jaře mohli náš tým posílit,“ nastínil trenér Zbončák.

Aktuálně

Aktuality

20. kolo MSFL

Výsledky 20. kola MSFL: Rosice - Uh. Brod 4:0, Brno - Hranice 0:3, Slovácko "B" - Ostrava "B" 1:1, Hlučín - Blansko 1:4, Hodonín - Frýdek-Místek 1:1, Zlínsko - Bohunice 0:1, Zlín "B" - Znojmo 1:0, Karviná "B" - Frýdlant 2:1.

24. 3. 2024, 20:58

Mieszek pokračuje v Řepištích

Mladý stoper Matěj Mieszek bude také v jarní části letošní sezony nastupovat za divizní Řepiště. Zamířil tam na hotování.

21. 3. 2024, 13:29